Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nem ismertek olyan honlapot,...

Nem ismertek olyan honlapot, ahol külföldi utazásokat szerveznek?

Figyelt kérdés
Nem utazási irodára gondolok, hanem olyan csoportra, kvázi baráti társaságra, ahová csatlakozni lehet. Akik maguk szervezik az utazásaikat. Mi 50-es házaspár + 16 éves gyerek.köszi
2011. febr. 10. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Biztos van, mivel kb baráti társaságra gondolsz, én tuok is ilyet, de mondjuk az nem a ti korosztályotok. Amúgy a ilyesmi az általában ismerős révén szokott szerveződni, de szerintem simán ti is szervezhetnétek ilyet. Mondjuk nem tudom, ha honlapban gondolkodtok az egy kicsit necces, de ha fennvagytok valamiyen közösségi oldalon, akkor az egyszerűbb.

(Mondjuk kicsit fura, biztos, hgy a 16 éves "gyerek" szívesen megy nyaralni egy 50-es baráti társasággal??? Nem bántásképp...)

2011. febr. 10. 10:40
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, azt hiszem a fiam még igen, persze csak külföldön. Belföldön már megvannak a belőtt táborai. Igazából én nem feltétlen barátokra vágyom, inkább arra, h egy közösen szervezett út, közösen bérelt busz és szállás talán olcsóbb, mintha egy utazási irodánál kötök ki. Azt gondolom, ez inkább gazdasági kérdés.
2011. febr. 10. 10:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Van a [link] honlap! Ezen kisgyerekektől kezdve a fiatalokon túl, még nyugdíjas emberek is vannak regisztrálva. Szóval minden korosztály. Bár a nagy részük aktívan túrázós fajta, de sokan vannak, akik kifejezetten utazni és várost nézni szeretnek.

Érdemes regisztrálni, sok-sok kedves ember van, és sok már "kialakult" társaság és baráti kör, akikhez lehet csatlakozni.

Bárki szervezhet túrát/utazást a honlapon és bárkihez lehet csatlakozni, aki túrát ír ki. És nem kell megijedni ez nem "társkereső", de arra is jó lehet.

Ennél jobbat nem tudok. :-)

2011. febr. 10. 10:55
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, ilyenre gondoltam
2011. febr. 10. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!