Nem ismertek olyan honlapot, ahol külföldi utazásokat szerveznek?
Biztos van, mivel kb baráti társaságra gondolsz, én tuok is ilyet, de mondjuk az nem a ti korosztályotok. Amúgy a ilyesmi az általában ismerős révén szokott szerveződni, de szerintem simán ti is szervezhetnétek ilyet. Mondjuk nem tudom, ha honlapban gondolkodtok az egy kicsit necces, de ha fennvagytok valamiyen közösségi oldalon, akkor az egyszerűbb.
(Mondjuk kicsit fura, biztos, hgy a 16 éves "gyerek" szívesen megy nyaralni egy 50-es baráti társasággal??? Nem bántásképp...)
Van a [link] honlap! Ezen kisgyerekektől kezdve a fiatalokon túl, még nyugdíjas emberek is vannak regisztrálva. Szóval minden korosztály. Bár a nagy részük aktívan túrázós fajta, de sokan vannak, akik kifejezetten utazni és várost nézni szeretnek.
Érdemes regisztrálni, sok-sok kedves ember van, és sok már "kialakult" társaság és baráti kör, akikhez lehet csatlakozni.
Bárki szervezhet túrát/utazást a honlapon és bárkihez lehet csatlakozni, aki túrát ír ki. És nem kell megijedni ez nem "társkereső", de arra is jó lehet.
Ennél jobbat nem tudok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!