Ha jól tudom reptéri utazás során van egy bizonyos súlyhatár amíg az utasok ingyenesen vihetik fel a gépre a poggyászaikat. Mi van ha nem férek bele a limitbe? Mennyit kell pluszba fizetnem hogy hozzam a csomagot?
Meg kéne nézned a repülőtársaság honlapját ebben az ügyben.Ha fapadossal akarsz repülni akkor a megengedett kézipoggyász súlyhatár 10 kg. A nagy bőröndnél 32 kg.
HA több akkor vagy kipakoltatják veled,vagy ki kell fizetned a többletsúlyt. (de az már messze nem fogja megérni) Ezért érdemes 1-2 kilóval kevesebbet pakolni..
Az első válaszadónál lévő súlyok csak a wizzairre igazak. De amúgy eleve úgy veszed a jegyet (legalábbis amelyik társasággal én jöttem), hogy be kellett jellnöm, hogy mennyi csomagot viszek, Alapból nálam 22kiló volt a nagy (bőven elég) és 10 kiló a kézi.
De amúgy csak a legszükségesebbeket pakold, semmi olyat amit ott ahova mész ott is meg tudsz venni fillérekért (pl halottam olyat aki könyveket meg lisztet, cukrot, ilyeneket cipelt). Én nőként belefértem a 22 kilóba, pedig minden sz@rt bepakoltam, de pl nem hoztam magammal csak 1 "otthoni" gatyót meg semi olyat, aminél nem fontos, hogy hogy néz ki. Magyarán a kedvenc ruháimat pakoltam be, 1-2 alkalmibbat és azokat, amiket a leggyakrabban hordok és tényleg nem tudnám nélkülözni. Bőven elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!