Áprilisban Barcelónában lehet már fürdeni? Elég meled a víz?
Figyelt kérdés
nem vagyok fázós, úgyis fogok...:P2011. febr. 3. 21:29
1/8 A kérdező kommentje:
előre is bocsánat: meleG. véletlen volt.
2011. febr. 3. 21:30
2/8 anonim válasza:
Hááát.. Csak a fürdőszobában, bár kinek mi a meleg (vízben), nekem 22..
3/8 A kérdező kommentje:
fürdőszobám nem lesz. 12 napos spanyolország túra, egyedül szállás és nagyjából pénz nélkül. : )
2011. febr. 3. 21:49
4/8 anonim válasza:
aprilisban jobban jarsz ha lemesz ANDALUZIABA. ott tuti hogy furodhetsz! es meg ha fazos lennel se faznal.Barselona mar a zona mediterran es a tenger viszonylag meleg.gyere nyugodtan. viszonylag penz nelkul viszont ANDALUZIA jobb.sok sikert! csak vigyazz nehogy aztan ne akarj haza menni!!! he,he,he!
5/8 anonim válasza:
ha 12 napig nem lesz fürdőszobád, akkor a visszaúton nem szívesen ülnék melletted :D
6/8 anonim válasza:
Énis áprilisban megyek (még nem biztos mert bármikor mehetek, ezért folyton halasztgatom), mondjuk én inkább bulizni, a víz az mindegy. De azért mondjuk jó lenne úszni egyet a tengerben...
7/8 A kérdező kommentje:
és honnan mész? nem találkozunk?:D én is elmennék bulizni, de egyedül...
2011. febr. 5. 09:30
8/8 anonim válasza:
Manchesterből, de találkozhatunk, majd úgy időzítem. De nekem még nem biztos. Ettől függetlenül írj nyugodtan akár privit, hogyha már tudod mikor mész és akkor ott találkozunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!