Milyen iskolát végzett el az, aki most pilóta? (elsősorban pilótákhoz szól a kérdés, de más is írhat! )
Figyelt kérdés
Szeretnék a British Airways-nél pilóta,később kapitány lenni.
Ezekhez milyen egyetemen vagy felsőoktatású iskolán kell tanulnom?
Ezt meg lehet oldani Magyarországon is,vagy csak külföldön?
Válaszokat előre is köszönöm!
2011. febr. 2. 15:54
11/15 anonim válasza:
utolsónak: nagyon drága vagy, hogy olyan kérdésre is válaszolsz, amiröl fogalmad sincs. Köszönjük, Emese...
Minden országban nemzetközi egyezmény szerint azonosak a követelmények, egy egy nagyobb légitparsaság pl. Lufthansa csinálja azt, hogy pl. szemészetnél 2 vagy 2,5 diopria eltérést fogad el, míg az általános a 3, de a Lufthansa megteheti, így is évente többezren jelentkeznek hozzájuk.
Az a több millió pontosan annyit jelent, hogy jó ha van a zsebedben 20 milla, mert ismeretség nélkül ennyibe biztos lesz neked a képzés.
12/15 anonim válasza:
Püff, ha ennyi minden kell, belőlem sem lesz pilóta.
13/15 anonim válasza:
Egyik válaszoló mondta, hogy jobb ha külföldön tanulsz: egyik részemben egyet értek..másik részemben is...! Én egy európai pilótasuli-ról tudok az pedig Tallin-ban Észtországban van... Bocs többet nem tudok, de ha tudsz vmi infót küld el nekem is üziben!! Én is pont a British Airways-nél szeretnék pilóta lenni!! :P
14/15 anonim válasza:
Én pilóta leszek. Szakközép és egyetem persze az általános iskola :D És kell egy mérnöki diploma is hogy jobb légitársasághoz kerüljél.
15/15 anonim válasza:
De a British Airways is nagyon jó társaság, de nem lehetsz egyből pilóta. Step 1. 4-es fokú angol, matematika mind egy, Mások pilóta leszel először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!