Eves bkv berletet miert csak januar 1-en lehet venni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 11:56
1/6 anonim válasza:
Lehet bármikor, de január 1-től érvényes... De akár márciusban is megveheted, vagy bármikor, amikor kedved tartja... Nem gondolod komolyan, hogy van olyan bérlet, amit csak 1 napig árulnak???? :D
2/6 anonim válasza:
elsőnél az igazság......tényleg, hogy lehet ilyet gondolni, hogy egy bérlelet csak egy nap lehet venni?
3/6 A kérdező kommentje:
bocs,ugy ertettem,hogy januar 1-tol ervenyes.
2011. febr. 2. 08:20
4/6 anonim válasza:
Mert a magyarok gyagyák. Otthon a havi bérletet is csak hó elején veheted. Az évest meg csak év elején. Ha márciusban veszed akkor is csak decemberig jó. Németbe jöttem most ki és úgy alakult, hogy kell bérlet. Na itt bármikor veheted onnan él 4 hetet vagy egy évet.
5/6 anonim válasza:
ha jól tudom magyarországon is 30 napos bérlet van és annál működik, hgy amikor veszed akkortól 30 nap. Az éves az meg ilyen, ez van. Amúgyse spórolsz kb semmit az évessel...
6/6 anonim válasza:
előző előttiek üzenném hogy a havi nem hó elejétől érvényes, csak az éves.... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!