Így bliccelnek a buszon?
Szegedi vagyok,sajna elhagytam a diákbérletem,pár héten belül kapok az egyetemtől újat,addig igyekszem bliccelni...
A kérdésem: Ha veszek egy vonaljegyet,és kilyukasztom utazáskor,és éppen nem jön ellenőr (elég ritkán látni,és ha azt az érvényesített jegyet magamnál tartom akkor az érvényesnek tűnhet akárhány utazásig?? Mert most ha jön egyszer egy ellenőr, az honnan tudná hogy én azt a jegyet már 3 hete kilyukasztottam, vagy éppen akkor,ahogy kéne..Mert a jegyre csak az van írva hogy 2011-es év.. Vagy hogy van ez??? Köszi!!
Engem egyszer büntettek meg, mert nem volt érvényesítve a diákom. Akkor elkérték a személyimet, szóval esélyem se volt kamu adatokat bediktálni!:) Amúgy szerintem nem vagy neki köteles engedelmeskedni, mert ő mégiscsak egy ellenőr. Nemrég hallottam a híradóba, hogy Pesten rendőrök kísérik az ellenőröket, így próbálják kivédeni a kamu adatok bediktálást.:) Szegeden ilyet még nem láttam!:)
Azonban nem tanácsolom, hogy elfuss, mert ha utánad fut valamelyik és elkap akkor nagy bajba fogsz kerülni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!