Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » SOS! Utazott már valaki...

SOS! Utazott már valaki Ryanair-rel? Azt hiszem baj van a foglalásommal! SOS! Szerdán repülök!

Figyelt kérdés

A probléma a következő. Ugye bár a Ryanairnél két héttel az indulás előtt lehet leghamarabb online becsekkolni, azonban én már körülbelül 2,5 héttel be tudtam online csekkolni, amit furcsálltam is, de mivel nem leszek nyomtató közelben, gondoltam, jó ez így.

Aztán ott kezdődtek a bajok, hogy mikor ellenőrizni akartam a foglalásom, akkor nem tudtam belépni, folyton ezt a hibaüzenetet kaptam: he

details you entered in order to retrieve your

reservation did not match those on record.

Please verify the information is correct and try

again."

Néha be tudtam jelentkezni, akkor azt láttam, hogy már be vagyok csekkolva, de a Travel Documents-eknél nem szerepel semmi.

Gondoltam, meg van van a repjegyem, nagy baj nem lehet.

De ma, két nappal az indulásom előtt kaptam a Ryanairtől e-mailt, hogy azonnal csekkoljak be! De nem tudok, mert nem azt írja ki, hogy már becsekkoltam!!!!! Meg is van a repjegyem meg minden!

Mi lehet a baj??? Az ő rendszerükben akkor most nem vagyok becsekkolva? Felhívni őket nagyon drága, előbb itt tudakozódnék, hátha valakivel történt már ilyesmi??? Légyszi segítsetek nagyon kétségbe vagyok esve.

Ui. Tudom, hogy én hibáztam, azzal, hogy korábban csekkoltam be online, mint kellett volna, szóval azt a részt kihagyhatjátok, hogy milyen ökör voltam stb.

2011. jan. 24. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Hívd fel őket.
2011. jan. 24. 15:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Az lesz... de nem értem. Itt van a kezemben a repülőjegyem!!!
2011. jan. 24. 15:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Pedig kénytelen vagy telefonálni,mert valami nem stimmel.

Elképzelhető,hogy a korábbi csekkolásodat a gép nem regisztrálta,és így a rynair nem látja hogy megtörtént..

2011. jan. 24. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Mindenképpen hívd fel őket! Lesz reptéri check in? Mert ha igen, maximum lehúznak pár ezerrel, de hagynak felszálni a gépre.

Csak a repülőjegyed van a kezedben vagy a beszálló kártyád is? A honlapjukon megnézted, hogy nincs e a gyakori kérdések között hasonló?

2011. jan. 25. 01:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én bő egy 3 héttel előtte ceckoltam be.Nekem is küldtek olyat,hogy checkoljak be,de nem vettem figyelembe,és nem is volt semmi problémám.

H a a repjegy a kezedben,akkor mehetsz.

2011. jan. 25. 08:50
 6/8 A kérdező kommentje:

Legutolsónak: szóval te is 3 héttel az indulás előtt csekkoltál be és nem volt semmi gondod? Én is ugye azért paráztam mert korábban csekkoltam be mint kellett volna, és hogy emiatt gond lehet.

Aztán barátnőm mondta, hogy neki is küldtek felhívást hogy csekkoljon be miközben már becsekkolt, úgyhogy emiatt megnyugodtam.

köszi a válaszokat, majd csütörtökön azért megírom, hogy mi volt!!!

2011. jan. 25. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:
semmi gondom nemvolt...bár odafelé és visszafelé is sikerült úgy beálnom a sorba,hogy én lettem mindkét esetben a 10 vagy a 15%-os...és átvizsgáltak :D
2011. jan. 25. 18:12
 8/8 A kérdező kommentje:

rendben hazaértem, semmi de semmi gond nem volt a foglalásommal, úgy tűnik túlparáztam a dolgot! még a bőröndöm is kereken 20,0 kiló volt úgyhogy ezzel sem volt baj!

de legközelebb ha utazom, ami nem mostanában lesz, biztosan nem fogok két hétnél korábban becsekkolni.

azért köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!

2011. jan. 27. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!