Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Tervezett Wellness hétvége...

Tervezett Wellness hétvége 4*-os hotelben: mire kell számítani?

Figyelt kérdés

Hogy működik egy ilyen hétvége? Miket célszerű vinni?

Köntöst adnak azt tudom, az arra szolgál, hogy köntösbe menjen le az ember a wellness részlegbe?

Elvárt a csinos öltözék vagy lehet lazábban is?

2011. jan. 19. 20:28
 1/4 anonim válasza:
Legfontosabb: papucs:D ezt mindig elfelejtem. A kajálás általában félpanziós, így most ahhoz írok. Vacsira kicsit elegánsabb, férfinak egy farmer+ing tökéletes. Köntös igen arra szolgál. Wellness részlegbe általában adnak még egy szaunalepedőt meg egy törölközőt. Én szoktam vinni laptopot, hogy este tudjak zenét hallgatni meg híreket olvasni. Ha van még kérdésed írd nyugodtan, gép mellett vagyok egy ideig még.
2011. jan. 19. 20:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, a papucs nálam is örök probléma... :):)

Tudom kicsit buta kérdés, de mivel tél van, nők általában csizmában közlekednek. :) Akkor vacsira is menjek hotelen belül csizmában vagy oda inkább valami kis cipőt vigyek külön?

2011. jan. 19. 21:11
 3/4 anonim válasza:
Sajnos nem tudom nagyon megmondani ezt mivel férfi vagyok, végül is nincsenek kötött szabályok csak a lényeg, hogy azért ne susogós melegítőben menj le ;) Meg nem kell most azért feszélyezni magad, mert szállodában vagy.. A személyzet ott arra való, hogy foglalkozzon az emberrel, nem fordítva:D
2011. jan. 19. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:
mi is 2 hét mulva megyünk először welnessbe a párommal, jó hogy írtátok a papucsot,én azt tuti kihagytam volna. Sok helyen írják,hogy kapsz köntös.én a biztonság kedvéért viszek azt is+hajszárító meg a váltó cipőt se felejtsd el ha túrázni szeretnétek pl. arra külön cipőt vigyél :) Leírnád te miket pakolsz?
2011. jan. 24. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!