Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Benned milyen érzések kavarogn...

Benned milyen érzések kavarognak a reptéren az indulás előtt?

Figyelt kérdés

Millió ember,idegesek,kíváncsiak,türelmetlenek,a világ minden tájáról vannak...olyan igazi fortyogó fazék.Mik lehetnek a bőröndökben vagy az emberek fejében?

Neked mik a reptéri gondolataid?

2011. jan. 16. 16:31
1 2
 11/16 DannyZuko ***** válasza:

Tutira feltöltöttem az üzemanyagot? Ellenőriztem az olajat is? Az utasom ugye nem fog hányni... stb...

u.i: én vezetem a gépet

2011. febr. 3. 17:53
 12/16 A kérdező kommentje:

Az utolsó mekkora fake :))))))

Milyen OLAJAT kell feltölteni egy nagy gépe te jópofa :) ???

2011. febr. 4. 00:14
 13/16 DannyZuko ***** válasza:
Én vagyok feka? te feka :) Ki a jó isten mondta, h utasszállítót vezetek? Ksi géppel repülök. Piper, cessna, Morane. Nagyából sport céllal + mezőgazdaság, néha dobok ernyősöket. Kérdésedet megválaszolva... komoly bajban lenne egy nagy gép, ha olyan alapvető dolgok mint pl az olaj hiányozna belőle. gondolj primitív dolgokra... hidraulika, fék, szervók, de sorolhatnánk még párat... Amúgy hogy képzelsz el egy sugárhajtóművet, gázturbinát, otto motort vagy akármit, amiben forgó surlódó alkatrészek vannak olaj nélkül? A surlódásból származó hőképződést az angyalok csillapízják majd? Tudod az olajnak nem csak kenési, de komoly hűtési szerepük is van ezeknél a masináknál...
2011. febr. 4. 08:17
 14/16 A kérdező kommentje:

Jó,jó ebben igazad van,nem tudtam hogy milyen gépet vezetsz.Én tényleg utasszállítóra gondoltam,ahol gondolom a pilóta nem maga sajátkezűleg ellenőrzi az "olajat".

A kisgépeknél nem tudom hogy hogy van,de abszolút hiszek neked,te értesz hozzá!

A feka az nem feka volt :)) hanem FAKE ami angulol azt jelenti hogy "hamisítvány" "nem igazi".Azért írtam azt,mert azt hittem valaki csak viccből írta azt a kommentet.

Remélem ezzel minden sikerült a helyükre rakni :)

Neked további jó útat,a menetszél borzolja a szőrt a mellkasodon!

2011. febr. 6. 12:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát, ez egy igen jó komment volt!

de komolyan!

2011. febr. 6. 22:30
 16/16 DannyZuko ***** válasza:
Upsz. ezt elolvahtattam. Bocsi. Tényleg fekának olvastam... Kérdésedhez kapcsolódóan: Ha nem vagy magadban biztos, akkor szedj előtte naptól B6 vitamint és javaslom olyan helyre ülj a repülőgépben, ami nincs túlságosan hátul, és ablak mellé szól. Tapasztalataim alapján megnyuxanak az emberek, amikor kilátnak a gépből. Ha rettenetesen tériszonyos vagy, akkor ez a rész ugrott :) Elöl azétr jobb ülni, mert akkor szoktak rosszul lenni, amikor a gép beáll 30-40fokos emelkedésre és egy baromi hosszú folyósót látsz csak magad előtt ami emelkedik az égbe. No para... nem olyan vészes. Közöld a kísérőkkel ha parázol. sokat tudnak segíteni... felkészültek hidd el :)
2011. febr. 7. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!