Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Benned milyen érzések kavarogn...

Benned milyen érzések kavarognak a reptéren az indulás előtt?

Figyelt kérdés

Millió ember,idegesek,kíváncsiak,türelmetlenek,a világ minden tájáról vannak...olyan igazi fortyogó fazék.Mik lehetnek a bőröndökben vagy az emberek fejében?

Neked mik a reptéri gondolataid?

2011. jan. 16. 16:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Végre utazuuuuuuuunk!!!!! És imádok repülni!

Nagyjából ezeket gondolom.

2011. jan. 16. 17:02
 2/16 anonim ***** válasza:
55%

Eddig kb 6szor repültem , de mindig az volt hogy menjünk már , haladjunk már, miért nem megyünk már -.-

meg hát , azért rossz is volt valamilyen szinten , mert itthon hagyni a haverokat, meg családot hónapokra azért az nem túl jó.

2011. jan. 16. 17:06
 3/16 anonim ***** válasza:

"Mindjárt elalszok. Haladjunk már. Remélem jó helyre tettem az ajándékpáleszt. Minjárt elaszok. Nyissátok már azt az ajtót. Hm... hátizsákos diáklány... szeressüüük."

De én általában nem alszok előtte 24 óráig, mert a repülőn annyira fáj a fejem a légnyomásváltozástól, hogy inkább átalszom az utat, és ezért lefárasztom magam előtte.

2011. jan. 16. 17:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Húde unatkozom, dehosszú a sor, minek kell levenni a cipőt??, remélem nem hagytam otthon a személyimet, na megint várakozás, jaj de tömött ez a busz, induljunk már, na végre felszállunk.
2011. jan. 16. 17:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor életemben először utaztam repülőn akkor végig azon aggódtam,hogy minél előbb a gépre mehessek,mert ha utolsó leszek akkor nem lesz ülőhelyem..(ki is ment a fejemből,hogy állva nem is lehet utazni)Képes voltam 3 órán keresztül állni a lezárt ajtók előtt,hogy én legyek az első ember..De azóta már többször és rendszeresen repülők (persze ha lehet akkor inkább másképp utazok,mert utálok repülni)de már nem pánikolok mint az elsőnél.Kimegyek időben.Keresek egy aránylag kényelmes ülőhelyet(ne egy visítozó gyerek vagy egy alkoholista ember mellett üljek),előveszem a könyvemet és olvasok.Közben meg mp3-lejásztón zenét hallgatok..Így nem gondolok semmire.Csak egy dolog amiért imádkozni szoktam indulás előtt,hogy ne fogjam ki megint egy végig hisztiző gyereket (és itt nem a kis csecsemőkre gondolok)
2011. jan. 16. 18:09
 6/16 anonim ***** válasza:
Általában nagyon unatkozom, cigizni szeretnék. Alig várom, hogy elérjek a célhoz, mert tudom, hogy a repülőn is rettenetesen unalmas lesz. Sokat repülök, teljesen elmúlt a varázsa.
2011. jan. 16. 18:12
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Működik-e a detonátor.
2011. jan. 16. 18:18
 8/16 A kérdező kommentje:

Jók a kommentek,jókat írtatok!A detonátoros csúnya vicc,de oltári jót röhögtem rajta :)

Hahóóó még írjatok!!!!!

2011. jan. 16. 18:36
 9/16 anonim ***** válasza:
77%

-Van nálam zacskó? Nem szívesen hányok a mellettem ülőre

-Ugye nem egy izzadt kövér pacák fog mellém ülni aki a csöcsömet fogja bámulni?

-Remélem nem fog senki bőgni,hisztizni,ordibálni az út során úgy hogy a zenét se halljam?

-Remélem nem kell majd pisilnem,mert kizárt,hogy felálljak a székből

-Mit izgulok,hiszen csak egy bazi nehéz fémcsőben utazok ami 10ezer méter magasan van a levegőben

- Ha a sors rendeli,hogy pont az a gép zuhanjon le amin én utazok akkor kérlek istenem,hogy mellettem Brad Pitt üljön,mert akkor életem utolsó 2 percében vele szeretnék szexelni...

2011. jan. 16. 19:29
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

Én még csak 14 vagyok,tehát nemsokat reőültem úgy kb 6-7 szer. De én ezekre szoktam gondolni:

-Mindárt elalszom,üljünk már fel végre.

-Remélem valami jó csaj ül mellém.

-Milyen filmet fogok nézni a gépen.

-Jó lesz repülni.

Egyszer megfogtam az Isten lábát,mert olyan jó csaj ült melettem,hogy nem unatkoztam 4 órán keresztül:D:D

2011. jan. 18. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!