Benned milyen érzések kavarognak a reptéren az indulás előtt?
Millió ember,idegesek,kíváncsiak,türelmetlenek,a világ minden tájáról vannak...olyan igazi fortyogó fazék.Mik lehetnek a bőröndökben vagy az emberek fejében?
Neked mik a reptéri gondolataid?
Végre utazuuuuuuuunk!!!!! És imádok repülni!
Nagyjából ezeket gondolom.
Eddig kb 6szor repültem , de mindig az volt hogy menjünk már , haladjunk már, miért nem megyünk már -.-
meg hát , azért rossz is volt valamilyen szinten , mert itthon hagyni a haverokat, meg családot hónapokra azért az nem túl jó.
"Mindjárt elalszok. Haladjunk már. Remélem jó helyre tettem az ajándékpáleszt. Minjárt elaszok. Nyissátok már azt az ajtót. Hm... hátizsákos diáklány... szeressüüük."
De én általában nem alszok előtte 24 óráig, mert a repülőn annyira fáj a fejem a légnyomásváltozástól, hogy inkább átalszom az utat, és ezért lefárasztom magam előtte.
Jók a kommentek,jókat írtatok!A detonátoros csúnya vicc,de oltári jót röhögtem rajta :)
Hahóóó még írjatok!!!!!
-Van nálam zacskó? Nem szívesen hányok a mellettem ülőre
-Ugye nem egy izzadt kövér pacák fog mellém ülni aki a csöcsömet fogja bámulni?
-Remélem nem fog senki bőgni,hisztizni,ordibálni az út során úgy hogy a zenét se halljam?
-Remélem nem kell majd pisilnem,mert kizárt,hogy felálljak a székből
-Mit izgulok,hiszen csak egy bazi nehéz fémcsőben utazok ami 10ezer méter magasan van a levegőben
- Ha a sors rendeli,hogy pont az a gép zuhanjon le amin én utazok akkor kérlek istenem,hogy mellettem Brad Pitt üljön,mert akkor életem utolsó 2 percében vele szeretnék szexelni...
Én még csak 14 vagyok,tehát nemsokat reőültem úgy kb 6-7 szer. De én ezekre szoktam gondolni:
-Mindárt elalszom,üljünk már fel végre.
-Remélem valami jó csaj ül mellém.
-Milyen filmet fogok nézni a gépen.
-Jó lesz repülni.
Egyszer megfogtam az Isten lábát,mert olyan jó csaj ült melettem,hogy nem unatkoztam 4 órán keresztül:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!