Lehetséges még egyáltalán túrázni menni, vagy lehetséges, de nem érdemes?
Van egy hatalmas tervem, amit szeretnék végigcsinálni, de nem tudom, belevágjak-e? A helyzet az, hogy a főbb lépéseket már átbeszéltük az egyik barátommal, és a nyáron akarjuk megcsinálni a túránkat. Biciklivel indulunk(mindekettőnknek jó minőségű biciklije van, nem csepellel akarunk indulni) és körbebiciklizzük a megyénket. Amit biztosan tudunk, hogy akár hetekbe is telhet az út, a pénz addigra összejönne rá, és eddig ezeket a dolgokat tartjuk nélkülözhetetlennek:
-Biciklihez pótalkatrészek
-Élelmiszer, de csak bizonyos helyeken kell vennünk, mert főleg városokon mennénk keresztül, a vízkészletet meg fel lehet tölteni minden kútnál.
A kérdésem lényege, végülis az, hogy hogyan lehet megoldani az alvást, tehát sátor, és csak az istenházamögötti legelőn/mezőn. Vagy szállás keresése minden 2. napra. Ez elég nagy álom, persze ha érdemes többet foglalkoznánk vele, és nyárra körvonalazódnának a részletek.
15/f
Túrán még nem vettem részt, csak túlélőtáborban, de ott voltak barakkok.
Melyik megyéről lenne szó?
Tényleg a sátor is jó megoldás, ha az idő nem szól közbe. Néhány faluban biztosan találtok kiadó szobákat, vagy megengedik, hogy a kertben/udvaron tanyázzatok. A legtöbb városban esetleg ugyanez, vagy egy olcsó szállás. Szerintem azért legalább hetente 1x kéne velemi normális pihenési lehetőség. És persze a szülőkkel beszéljetek, hogy tudjanak a tervetekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!