Van itt v@laki aki évek óta nem ment nyaralni mert nem volt rá pénze?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 20:38
11/18 anonim válasza:
jó is, egyszer próbáld ki ;) kapásból Győrtől a Duna forrásáig (Fekete-erdő, Németország) végig van bringaút a Duna mentén. Ez tuti, végigmentünk rajta és tök jól ki is van táblázva. Egyébként meg jó móka, amikor és ahol gondolod megálltok, isztok egy-két sört, Ausztriában egy csomó ingyenes szabadstrand is van, ugródeszkával, vízimentővel, golfpályaszerű gyeppel. Bátran ajánlom az ilyenfajta nyaralást, semmire nem cserélném el.
12/18 anonim válasza:
jaj, azt elfelejtettem mondani, hogy Németországban sokat megy az útvonal szántóföldek mentén, gyönyörű kukoricát és egyéb zöldségeket lehet onnan kölcsönvenni illetve a magasra felfuttatott malátaültetvények közepén is nagy élmény tekerni :)
13/18 anonim válasza:
jaj bazz, dehogy maláta, komló. Komlót akartam írni :D
14/18 anonim válasza:
Évek óta? Még sosem volt rá pénzem. Wellness hétvégén voltam már, mert többször nyertem. Meg dolgoztam érte.
15/18 anonim válasza:
Most olvastam a bejegyzéseket és azt hittem ez vicc van-e valaki aki nem utazott mostanában.Szóval nem és most mondanám nem is emlékszem az utolsó idejére vagyis igen mert 1 tragédiára jöttünk haza Nos akkor a statisztika szerint kik és hova utaznak mert ezeket minndig nagyon díjaztam klassz átlagokat hoznak ki nem vettétek még észre úgy van ez mint az átlag jövedelmekben csak elfelejtik a fizikai réteget és a sok munkanélkülit viszont beleszámolják a millios keresetű embereket Úgye milyen szép valótlan adatokat lehet közölni :-))))
16/18 anonim válasza:
utolsó, te mit próbáltál közölni? Ha valaki tudta értelmezni, írja le légyszi..
17/18 anonim válasza:
soha nem voltam még nyaralni (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!