Van itt v@laki aki évek óta nem ment nyaralni mert nem volt rá pénze?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 20:38
1/18 anonim válasza:
Jelen. 32 éves vagyok 10 évesen voltam 1x a sulival a Balcsinál. Szar ügy.
2/18 A kérdező kommentje:
:/
2011. jan. 7. 20:44
4/18 anonim válasza:
Ugyan csak 15 vagyok, de életemben 2x voltam nyaralni (szülőkkel + 1x uncsiék is voltak), meg 1x sulis 1hetes kirándulás + az osztálykirándulások (amik többnyire hálisten 1-2 naposak voltak).
5/18 anonim válasza:
Sajnos két éve,persze milyen nyaralásra gondolsz? Külföldön nem voltam két éve,de ezen belül voltam a balcsin és a tiszatón ami nem nagy dolog,mert ott laknak a rokonok szóval ingyen szállás. Igazából nem túl kellemes,hogy nem tudtam külföldre menni,de ez az a fajta luxus amiről könnyebben lemondok és nem fájdítom a szívem.
6/18 anonim válasza:
25 éves vagyok, konkrétan nyaralni nagyon rég nem voltam, de ösztöndíjjal sokat vagyok külföldön, általában nyári hónapokban, így azt betudom nyaralásnak.
2004 és 2005 nyarán voltunk a családdal nyaralni, a szüleim akkor töltöttek utoljára pár napot távol itthonról. Akkor is úgy, hogy apukám akkori főnöke kibérelte egy ismerőse balatoni apartmanját egész nyárra, és a dolgozók kéthetes turnusokban válthatták egymást, csak az idegenforgalmi adót kellett fizetni. Saját erőből esélytelen a nyaralás, jó, ha egy évben egyszer-kétszer eljutnak egy strandra.
7/18 A kérdező kommentje:
külföldön életemben egyszer voltam az is románia volt ugyhogy nem mentünk messze..
2011. jan. 8. 14:41
8/18 anonim válasza:
igazi, klasszikusan vett nyaraláson régen (10 éve) nem voltam, de mivel a nyugati országrészben lakom, haverokkal nyaranta bringára pattanunk és irány Ausztria, Németország, Szlovénia, Horvátország avagy Olaszország. Szabadban sátrazunk és jó magyar módra megoldjuk a dolgokat. Étkezés általában annyiba jön ki, mintha itton lennénk, szupermarketekben vásárolunk. Útiköltség 0Ft, egyedül időt fogyaszt. Igaz az idő pénz, de ezt elkároljuk, ennyi belefér. Igazán nagy életművészek összekoldulják kinn a kajapénzt, de odáig még süllyedtünk. :)
10/18 A kérdező kommentje:
tök jó lehet biciklivel bejárni jurópot:D
2011. jan. 8. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!