Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyi a repülési idő Tokióból...

Mennyi a repülési idő Tokióból Moszkváig?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Még egy ügyes ember aki nem tud-akar Google-t használni. tokyo moscow flight time a keresőszavaid, a válaszokért kattintani sem kell: kb 8, 9:38, kb 10, 10:20.
2011. jan. 6. 08:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a - részben - kioktató válaszodat.

Nekem, mint oly sokunknak a GOOGLE a barátunk.

Amit ebben nem találunk, az nincs is.

Viszonz annyira már ügyetlen vagyok, hogy a megadott keresőszót (tokyo moscow flight time) beirjam a "csekély" magyar tudásommal.

2011. jan. 6. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Kedves kérdezo, ez kozvetlen jarat? ( Tokyo-Moszkva? ) Aeroflot-tal?Gondolom oda akarsz utazni, ha fektetted a kérdést, engem meg érdekelne,mert terevzek én is egy japan utat.
2011. jan. 8. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:

bocs: *feltetted

*tervezek

2011. jan. 8. 13:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Bizonyára közvetlen járat: Még csak most, illetve már most kezdem tervezni az utat.Az odaut teljesen más utvonal lenne, csak a vissza, ahogy a kérdés is szól.Ennek egyetlen magyarázata: mivel az időeltolódás is közel azonos a menetidővel és egy reggeli indulást követően végig napfelkettében telne az ut.Még minden nagyon képlékeny.Ennyi!
2011. jan. 8. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!