Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Couchsurfingről szeretnék...

Couchsurfingről szeretnék tudni mindent! (? )

Figyelt kérdés
Hogy megy ez az egész? Regisztrálok, Kinézem mondjuk a Seychelles szigeteket, ingyen kimegyek bárkihez, aki fent van onnan az oldalon? Cserébe hozám is jönnek mások?
2011. jan. 3. 19:24
 1/2 anonim válasza:
na arról én is
2011. jan. 5. 19:11
 2/2 anonim válasza:

Igen, az egész ingyenes, bár szerintem illik meghívni őket közben 1-2x vagy a végén adni valamilyen ajándékot.

A referenciáknak köszönhetően elég biztonságos, persze a kicsit bizalmatlanabbak nem fogadnak frissen regisztrált tagokat, de sokan igen, és ha ők pozitívat írnak rólad, akkor onnantól talán könnyebb. Meg szerintem sokan talán szívesebben fogadnak olyat, akinek látszik az adatlapján, hogy nem csak vendég, hanem házigazda is volt. De sokan bárkit fogadnak, aki szimpi.

Én már utaztam és fogadtam is, nagyon nagy élmény volt. Jó, hogy egy helyi megmutatja a várost (vagy ha nem ér rá, csak javasol, vagy este buliztok), és az olcsóság sem utolsó szempont :)

Amúgy Seychelle-en nem hiszem, hogy túl sok tag van, igazán nagy tömegek Európából és Észak-Amerikából vannak fenn az oldalon. Egy európai nagyvárosos uatzáson ma már eszembe se jutna máshogy - pl. hostelben - megszállni.

2011. jan. 28. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!