Ki kapott/vett utazást Karácsonyra? Ha igen, hova, milyet?
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 18:10
1/7 anonim válasza:
Én a Kanári-szigetekre kaptam 1 hetes utazást.
27-én indulunk..Már alig várom:)
2/7 A kérdező kommentje:
Woow, és meglepetés volt? Biztos szuper lesz!
2010. dec. 25. 18:47
3/7 anonim válasza:
Hát ,csak annyiban volt meglepetés,hogy nem tudtam hova megyünk..Mivel Egyiptomi út is tervbe volt(egyszer majdnem el is mentünk,de nem jött össze) így azt hittem az lesz a cél..De ennek nagyon örülők,hogy 1 hétig melegem lesz:)
Még soha nem voltam a Kanári szigeteken..
4/7 anonim válasza:
Kedves válaszoló, bocsi,hogy el kell keserítselek, de meleged nem lesz. Tavaly februárban voltam kint, 16 fok volt, ott január-februárban 15-18 fok az átlaghőmérséklet. Pulcsit, dzsekit mindenképpen vigyél!!!
5/7 anonim válasza:
Érdekes amit írsz mert éppen ma olvastam utána,hogy ma is
Gran Canaria-n 20 fok van,és a jövőhéten is ilyen jó időt mondanak..
Nekem már ez tökéletes hiszen kevés melegben van részem egész nyáron..
6/7 anonim válasza:
Nehogymár hideg legyen a 16 foook... Amúgy olyan furcsa az időjárás, nagyon meleg volt mikor én voltam kint, de mégse izzadtam. Furcsa volt a levegő páratartalma...
7/7 anonim válasza:
Én vettem a bátyámnak és a barátnőjének repülőjegyet Franciaországba. Ott lakom és meghívtam őket 2 hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!