Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyire lehet kombinálni a...

Mennyire lehet kombinálni a malév speciális menüit?

Figyelt kérdés
Laktóz-intolerancia miatt mindenféleképpen laktózmentes étrendet szeretnék, de disznóhúst sem eszem(bár ez az én saram, de a szagától is hányok sajnos) és a szójára is allergiás vagyok(a laktózmentes étrendnél azt írták, hogy állati eredetű tejterméket nem tartalmaz, de ettől még szójatejtermékek lehetnek benne; míg a laktózmentes tejtől nem leszek annyira nagyon rosszul, az még beleférne) Milyen étrendet válasszak? Szigorú vegetáriánust? Pedig amúgy eszem húst.. Vagy hívjam fel őket, hátha hajlamosak (akár felár ellenében) ezeknek a kritériumoknak megfelelő menüt készíteni?
2010. dec. 25. 03:12
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Hová utazol? Csak mert rövidebb, 1-2 órás utakra csak egy vacak szendvicset adnak, sajtos vagy sonkás, jó esetben lehet választani. Azt az 1-2 órát ki lehet bírni. Ha hosszabb útra mész, akkor próbáld felhívni őket.
2010. dec. 25. 08:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha speciális menüt kérsz (húsmentes, laktózmentes), akkor szerintem spenótos szendvicset fogsz kapni. (Bár nem tudom hová repülsz, ez főleg az európai járatokon van).

Szerintem nem nagyon lehet varriálni, én vegetáriánust szoktam kérni és mindig vegánt kapok. De ha felhívod őket biztos segítenek.

2010. dec. 25. 12:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Másodszor figyelek fel erre, és én nem tudom mi a különbség a vegán és a vegetáriánus között. Megmondanátok?
2010. dec. 25. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:

A vegán nem eszik húst és semmilyen állati eredetű ételt (pl. tojás, sajt, tej) míg a vegetáriánus húst nem eszik, de pl. tojást, sajtot, tejet stb. igen.

Én nem vagyok vegetáriánus mert eszek halat, de ha repülők egyszerűbb így megadni :-)

2010. dec. 25. 16:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor asszem kénytelen leszek vegánt kérni:( A spenótos szendvics amúgy nem játszik, mert az egyesült államokba utazom. Köszönöm a válaszokat, azért majd felhívom őket. (Még később lesz, mire utazom, csak szeretek mindent előre tudni:))
2010. dec. 27. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!