Jó ötletnek tartod, hogy Ferihegy ezentúl Liszt Ferenc Repülőtér legyen?
Engem nagyon sokkolt a hír. Remélem a németek nem hagyják, annyira szeretem már a nevét is, hogy Ferihegy (L)
Petíciót kéne írni :@
Engem jobban zavar hogy Lesz@roztál egy olyan embert aki letett valamit az asztalra..Azért nem hiába lett "halhatatlan ember" hiszen még 500 év múlva is emlékezni fognak rá..Rád viszont senki sem..
Azt hogy a repülőtér milyen nevet kap nem érdekel..
Nekem jó a Liszt Ferenc név is,és jó lesz akár Kodály Zoltán,vagy Szilárd Leó is..Nekem mindegy,csak tudjak továbbra is repülni...Attól,hogy a neve megváltozik még ugyanazokat a szolgáltatásokat fogjuk kapni..
"Ferenc Liszt International Airport"
A hideg kiráz tőle.
miért nem valaki olyanról nevezik el, akinek valami köze volt a repüléshez?
Vagy ha már átnevezik, valami külföldiek által könnyebben kimondható neve lenne, mint a Ferihegynek... nem hiszem, hogy a Liszt erre jó ötlet :(
Szerintem Lisztről nevezzenek el bármilyen zenei intézményt, annak igazán örülnék. De repülőteret??? Az Operaházat meg majd elnevezik Puskás Öcsiről, a Nemzeti új neve meg Bolyai János színház lesz? :)
Asszem kedves 85%os félreértessz.
Nem Liszt F. munkásságát vonom kérdőbe, hanem a hideg futkos a hátamon, hogy ilyen nevet akarnak adni ami Ferihegyünknek.
Mi jöhet még? 5év múlva újra valami jó kis kommunista nevet kitalálnak neki? Vöröscsillag International Airport of Budapest??
-.-"
vöröscsillag :'DDDDDDDDDDDDDD
adom.
tényleg igaz,hogy mi magyarok mindenért csak hisztizni tudunk..
Mi van akkor ha Liszt Ferenc lesz a neve?? Akkor nem fogsz többet repülni? Ugyan már.Életünk során elég sokszor változtatják meg az épületek,utcák neveit.
PL: Andrássy út még nem is olyan régen Népköztársaság útja volt,vagy az Oktogon is volt November 7.tér..
Az idősek akik a régi névről ismerték továbbra is így hívták..Senkit nem zavart a névváltozás..
Ha téged zavar akkor nevezd továbbra is Ferihegynek...A taxis így is fogja tudni,hogy a Liszt Ferenc reptérre kell kivinni téged..
Komolyan lehangoló,hogy csak a rosszat látjuk mindig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!