Keleti pályaudvartól kell eljutnom a Liszt Ferenc repülőtér Terminál 2B-re hogyan tudnék a legegyszerüben eljutni busz van e ami direkt oda megy illetve mikor? Vagy vonat?
Ha rám hallgatsz nem szívsz a BKV-val, simán fogsz egy taxit és kész. Egyszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb, pláne sok csomaggal. Én nagyon skót vagyok, de erre még én is hajlandó voltam áldozni.
Ha BKV-val mész, azzal számolj hogy reggel minden ritkábban jár, a metró is olyan 10 percenként... az össz menetidő kb 1 óra, 1 óra 15 perc lesz. Autóval ugyanez kb 25 perc.
Amúgy ajánlok egy jó útvonaltervezőt:
Ha van okostelefonod, arra le is tudod tölteni...
reggel fel hatkor indulna a repulod, vagy reggel fel hatkor indulnal a palyaudvarrol?
mindenkepp szamold bele hogy kora reggel meg ritkabban jarnak a dolgok, amugy ugy van ahogy leirtak: metro a Deakig, metro Kobanya Kispestig, aztan 200E busz.
ha fel 6ra ersz oda, es fel 8kor indul(!) a repulod, akkor szerintem felejtsd el a tomegkozlekedest. Az a vonat pl keshet is (fog is ugy 10-15 percet), es a repterre kierni a Keletitol meg napkozben is majdnem egy ora, Keletitol a Deak metroval ugy ot-tiz perc, utana onnan KObanya 20-25 perc, a repteri busz szinten megy vagy 20 percet es ezek meg csak a menetidok, nem szamoltam bele azt hogy varni kell az atszallasra, meg hogy le fel lepcsozgetni.
Ket oraval a gep indulasa elott szoktak kerni hogy kint legyen az ember a repteren. Mondjuk egy ora is eleg, de azert jobb biztosra menni.
Onnantol hogy ott vagy a repteren meg be kell jelentkezni, a csomagfeladasnal, ott adjak ki a beszallokartyat es veszik fel a csomagot, na az meg a gep indulasa elott ugy negyven perccel mar bezar.
Szoval HA pontosan er be a vonatod, es HA nem kell ket percnel tobbet varnod egy jarmure sem a ket metro es busz kozul, na akkor ersz ki a repterre ugy fel 7 haromnegyed 7 kozott. Azert ez eleg neccesnek tunik foleg koran reggel.
Fotaxi is, zonataxi is ugy 4000ft korul kivisz a repterig, es a Keletitol 20-25 perc alatt kint van, reggel meg gyorsabban is mert kisebb a forgalom.
Hat, BIZTOS megoldas ugye nem letezik, de ha nagyon tartasz a taxitol akkor meg az airport minibuszt lehet erdemes megnezni, az olcsobb, olyan 1500ft korul van.
ha ugy fel 5-5 korul indulnal Keletibol, az meg beleferne, esetleg ha van vmi ismerosod akinel elcsovezel pesten...
vegso esetben elozo keso este repterre ki, aztan ott vannak szekek, futenek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!