Ha egy vonat indulása előtt mondjuk 5 perccel érek be a pályaudvarra, kaphatok még arra a járatra jegyet? Vagy van bármi időkorlát, hogy pl legalább negyed órával az indulás előtt meg kell történnie a jegyvásárásnak?
Nincs időkorlát.
Ha gondot okoz ad időben odaérés: esetleg előre megvásárolhatod a jegyedet a neten keresztül...
Köszi a válaszokat :)
Elméletileg ott leszek én bőven, csak gondoltam jobb félni, mint megijedni, így megkérdeztem, mi lenne, ha nem sokkal az indulás előtt érnék csak be valamiért...
Van 5 perces időkorlát, de csak azokon a helyeken, ahol 1 fő dolgozik az állomáson, és ugyanaz az ember a forgalmista és a péntáros.
De azt vedd figyelembe, hogy ha későn érsz ki, és nagy a sor, attól még nem vagy jogosult a kalauztól pótdíjmentesen venni a jegyet.
elsőne: "de "normál" vonatra nincs ilyen"
ilyen fogalom, hogy "normál vonat" nincsen! A vonatnemek: személy, sebes, gyors, expressz, InterCity, EuroCity, EuroNight, ... Amire te gondolsz, az felár nélkül igénybevehető vonat. Minden vonat normál, ezért úgy értelmetlen a mondat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!