Eloszor repulok. Vettem ijen gurulos "utazotaskat" viszont kinai gyartmany, szoval nem a legjobb minoseg. Lehetseges hogy osszetorik dobalaskor es megserulnek a benne levo dolgaim?
Dobálni fogják,nem kímélik..
Én is anno annak idején kínai gurulós bőröndöt vettem..Pár utazást azért ki fog bírni,de idővel a kereke szétesik,a belső merev karton eltörik,és nem beszélve arról,hogy a bőrönd üresen is elég nehéz,így annyival kevesebb dolgot pakolhatsz bele..
Legközelebb te is okosabb leszel(úgy mint én) és inkább nagy sport táskát veszel,mert az könnyebb és több kilót tudsz vinni..És az jóval strapabíróbb lesz..
Azt tudni kell ezekhez, hogy nem arra gyártották, hogy sokat menjen vele az ember, hanem arra, hogy a kocsi/taxi és checkpoint közötti utat megtedd kényelmessen.
Ha utcán huzogatod, akkor hamar szétesik majd.
Nem fog összetörni :) Teljesen jók a kínai táskák, amíg el nem romlanak :)
Két dolgot érdemes megtenni: egyrészt fóliázd le a bőröndöt (ez azért is jó, mert nem tudnak gyorsan kilopni belőle semmit), másrészt ha kényes, törékeny, sérülékeny, drága holmit viszel, azt tedd bele a kézipoggyászba. Az végig nálad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!