Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek ha egy spártai...

Szerintetek ha egy spártai katonát meg egy gladiátort szembe állitanak egymással ki nyerne?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 14:59
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
ezt nem nagyon akarom elhinni a spártaiakrol...hol olvastad ezt? :)
2010. dec. 6. 16:33
 22/39 hollófernyiges ***** válasza:
100%
A spártai férfiakat serdülőkorban elválasztották az anyjuktól és fiútáborokban nevelték őket. Be voltak osztva kettesével és direkt bátorították a közeli kapcsolatot, mert úgy vélték az növeli a sereg kohézióját :) Később ezt a többi görögök is átvették.
2010. dec. 6. 21:27
 23/39 A kérdező kommentje:
értem köszönöm... lehet gladiátor tetoválást csinálok..:)
2010. dec. 6. 21:48
 24/39 anonim válasza:
100%
:)) Ezt a választ kellett volna legelőször beírni, és nem lett volna vita
2010. dec. 7. 08:48
 25/39 A kérdező kommentje:
háát jah...:D de igazábol abbol volt a vita hogy ki nyerne...:))
2010. dec. 7. 12:17
 26/39 anonim válasza:
36%

Kérdezőnek elsősorban azt javaslom, hogy mielőtt kicicomázza magát, olvasson, s tanuljon meg helyesen írni.

Belegondoltál-e abba, hogy 20 év múlva a gyerekeid előtt szégyellni fogod a tetkóidat ?

2010. dec. 8. 08:05
 27/39 anonim ***** válasza:
Kedves előttem szóló, igazából te neked semmi közöd ahhoz, hogy ki miért csináltat magára tetoválást. Ha a kérdező akar tetkót, az az ő dolga, az a tetoválás nem a te bőrödre kerül. Szóval neked ezért nem kell izgulnod, és pláne nem kell lebeszélned másokat erről. Nem egy orvost és mérnököt láttam akinek van tetoválása, azért mert valakinek van tetkója, attól még nem rossz ember valaki. Amúgy meg miért is kell neki szégyellnie magát 20 év múlva? A kérdező említette, hogy csak 1 tetoválást szeretne magára. Valószínűleg nem teljes testét akarja széttetoválni. Ha igényes helyen (szalonban) csináltatja a tetkót, akkor nem lesz semmi baja. Ennyi.
2010. dec. 9. 09:23
 28/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm az irásokat egyaránt a jot és a rosszat is... de ez a harmadik tetoválásom lessz..:)
2010. dec. 9. 13:35
 29/39 anonim válasza:

Szerintem ne csináltass tetoválást. Kicsit idősebb fejjel úgyis rájössz, hogy nem az tesz jobb erősebb okosabb szebb stb. emberré sőt spártaivá vagy Maximusszá sem.

Egy időben én is szerettem volna.

Gondolj bele ha nagypapi leszel milyen lesz ránézni a karodon (vagy oldaladon) lévő ráncos és eldeformálódott tetkóra. -büszke nem leszel rá az biztos!

2010. dec. 9. 15:44
 30/39 anonim válasza:
74%
Hopp nem olvastam el amit a kérdező előttem írt mea culpa bocsesz. Tetoválj Maximust
2010. dec. 9. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!