Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova menjunk nyaralni? Karib...

Hova menjunk nyaralni? Karib terseg vagy Indiai ocean?

Figyelt kérdés

Jovo nyaron szeretnenk elutazni egy egzotikus helyre, mint feher homok palmafak stb.

A Maldiv-szigetek nagyon szep, viszont eleg draga, meg beleferne a keretbe, de azon gondolkodtam, a szigetek annyira kicsik, hogy ketsegeim tamadtak a szabaido eltolteserol. Pl szeretnek delfinekkel uszkalni, varost nezni.

Masik lehetseges opcio a Kanari-szigetek (Jamaica, Aruba, Dominikai-Koztarsasag, Mexiko ...) Bar a strandok nem olyan szepek, de hatarozottan olcsobb, es tobb program is igerkezik.

Ti melyik orszagba mennetek, hogy szep is es izgalmas is legyen?

2010. dec. 4. 12:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha viszont még nem utaztál sehova Görögországon kívűl, előbb Európát kellene megismerned. Hidd el, érdemes. Utána pedig jöhetnek a messzebb levő helyek. És legalább nem kell 10 órákat repkedni:-)
2010. dec. 4. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:

18:42

Én meg pont fordítva gondolom. Az ember addig utazzon távoli célpontokra, amíg fiatal és megteheti. Idősebb korban már megterhelőek a tízórás repülőutak, akkor jöhet Európa felfedezése. Vagy elég, ha családja lesz, és már 4 ember utaztatásával kell számolni, akkor úgyis csak Európa fog beleférni.

Én Mexikót választanám, ott jó kis programot lehet összeállítani, amibe az azték és maja kultúrától kezdve az álomszép tengerpartokig minden belefér. Bár akik sokfelé jártak, mondják, hogy valóban hófehér homok csak a Maldív-szigeteken van.

2010. dec. 4. 23:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Én Zanzibárt javaslom. :) 6 csodálatos napot töltöttem ott, életem legszebb óceánpartjait láttam, és delfinekkel úszkáltam, a delfinek önszántából. :) Hány napra mennél? És mennyi pénzed van? Mert mondjuk Zanzibár gyönyörű, de 7-8 napot még el lehet ott tölteni tartalmasan, de aztán már csak a napozás marad. :)

A másik, Kuba. Ott nagyobb hangsúly kerülne a kultúrára, a táncra, és a mojitokra. És ott két hét se elég, Havannától Santiagoig vagy egy hónap kell :)

Tudom nem sokat segítettem, de a kérdésedre csak úgy lehet választ adni, ha tudjuk hány napot akarsz ott tölteni, mennyi pénzed van rá, és pihenős, vagy aktív napokat szeretnétek?

2010. dec. 6. 13:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy magyar vagy. Nem használsz ékezeteket csak onnan gondoltam, mert a kinti billentyűzeteken nincs. Sok sikert a nyaraláshoz! Remélem sok szépet látsz majd.Mi is kint élünk, de a csak a gyerekek gépe német és azon nem szoktam írni. Remélem szeptemberbe nekünk is össze jön Spanyolország.
2010. dec. 11. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!