Hova menjunk nyaralni? Karib terseg vagy Indiai ocean?
Jovo nyaron szeretnenk elutazni egy egzotikus helyre, mint feher homok palmafak stb.
A Maldiv-szigetek nagyon szep, viszont eleg draga, meg beleferne a keretbe, de azon gondolkodtam, a szigetek annyira kicsik, hogy ketsegeim tamadtak a szabaido eltolteserol. Pl szeretnek delfinekkel uszkalni, varost nezni.
Masik lehetseges opcio a Kanari-szigetek (Jamaica, Aruba, Dominikai-Koztarsasag, Mexiko ...) Bar a strandok nem olyan szepek, de hatarozottan olcsobb, es tobb program is igerkezik.
Ti melyik orszagba mennetek, hogy szep is es izgalmas is legyen?
Egyébként kedves kérdező mit vártál a mostani helyzetben?
Igen, igaza van annak, aki negatív, mert az emberek napi megélhetéséről van szó napjainkban, neked meg az a legnagyobb problémád, hogy kicsi a sziget, és veszélyben a szabadidőd eltöltése. Delfinekkel szeretnél úszkálni, akkor old meg magad a problémád, de ne kérdezz a csóró emberektől, mert bizony ilyen válaszokat kaphatsz.
nem Kanári szigeteknél van jamaica,az a Karibi-szigetek
Mi Mauritiuson voltunk nászútón 10 napig,nekem az is megfelelt,volt sok program.
Karibi térségbe, gyönyörű.
Az első miért válaszol? Nem kell irigykedni. Nekem sem lenne pénzem jelenleg egy ilyen utazásra, pár éve még volt és én is szeretek utazni, a kérdezőnek van jó neki, nem kell féltékenykedni. Szerencsés.
Én legszívesebb egy luxus hajó útra mennék, az minden vágyam és álmom.
Nagyon szepen koszonom a valaszokat. A Kanari-szigeteket tenyleg elirtam (Karib akart lenni). Aki bunko irigy, annak tenyleg nem kene valaszolnia, de nem baj. Nem haragszom, volt, hogy nekem sem volt penzem, bar en attol meg nem szoltam be masoknak, mert attol nekem nem lett konnyebb.
Azert kerdeztem, mert gondoltam, leirhatnatok, milyen tapasztalatatok vannak, en meg sosem utaztam ilyen tavol, igazabol meg sehova, egyszer Gorogorszag eszaki reszebe. Nem fogom azert rosszul erezni magam, mert most vegre megtehetem (egyebkent, nem tudom, ki irta, de tenyleg igaz, magyar vagyok, de nem Magyarorszagon elek, es ezert engedhetjuk ezt most meg magunknak, mert sokkal jobban keresunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!