Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen az élet Koreában?

Milyen az élet Koreában?

Figyelt kérdés
Olyanok tapasztalatait szeretném olvasni, akik Koreában élnek vagy éltek. Ha valaki tud blogot linkelni, amin beszámoló van, az is megfelel.
2010. dec. 2. 21:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
2010. dec. 8. 00:43
 12/13 anonim válasza:
100%

Szerintem nagyon jó lehet, én szívesen élnék ott.

Pl. Seoul nagyon szép város, meg modern meg ilyesmik... Meg én eleve nagyon szeretem a koreai nyelvet, meg az ottani embereket, és a zenét is.

De lehet, hogy mostanság egy kicsit feszült a helyzet. Van egy koreai ismerősöm, aki benne van a hadseregben, és mesélte, hogy nagyon kivan, meg fél ettől az egész háború-dologtól:S De hát elköltözni meg nemnagyon akar, mert az az országa meg minden.

Na de ezektől eltekintve biztosan jó~

2011. febr. 9. 03:20
 13/13 anonim válasza:
100%

Én 2008 nyarát töltöttem kint Dél-Koreában (június elejétől szeptember elejéig) és szinte csak jó tapasztalatokkal tértem haza. (most már kicsit biztos más a helyzet, de ez is alakulni, változni fog...)

Szöulban laktam. A koreaiak rendkívül kedvesek, egyáltalán nem közösítenek ki, amiért nem vagy koreai, ázsiai. Nagyon segítőkészek. Én szívesen visszamennék, BÁRMIKOR.

Japánban is jártam ezen idő alatt pár napot, az ottani emberek is TÜNDÉRIEK, tőlem meg is kérdezték, miért nem költözöm oda! :D

Egy szó, mint száz: én nem szeretnék külföldre költözni (nem csak Koreába, vagy Japánba, SEHOVA!), de hónapokra szívesen visszamennék, esetleg barátokkal, családdal, párommal. Tök szuper ott! :)

2011. márc. 23. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!