Fizettetek már banki átutalással a Wizzair-nél?
Figyelt kérdés
Átutalással fizettem ki a jegyet közvetlenül a foglalás után. Azt írták hogy 24 órán belül rendezni kell az átutalást, mert különben törlik a foglalást. Ez tegnap volt, de szerintem még nem érhetett oda hozzájuk a pénz, mert külföldről utaltam. (De lehet hogy Mo-ról sem ért volna át az utalás ilyen gyorsan.) A foglalást most néztem meg, még tartva van, de nem tudom meddig. Szerintetek várnak még pár napot amíg oda ér az utalás, vagy törlik nemsokára?2010. nov. 10. 12:43
1/2 anonim válasza:
Én is mindig külföldön rendelek a wizzairnél jegyet.Eddig sose volt gondom.
Mivel te kifizetted a jegy árát a wizzairnél ez már rögzítve van.Ők is kapnak értesítést a jegy vásárlásról.A banki átutalást meg ők is beleszámolják..Nem lesz gond..
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megnyugtattál!
2010. nov. 10. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!