Budapest vagy Zágráb a fejlettebb, rendezettebb város?
Figyelt kérdés
RÉgen lepukkant város volt Zágráb, de egy ideje ott már euro van.tegnap 19:23
2/7 anonim 

válasza:

Budapestnel lepukantabb varos meg Afrikaban sincs. Zagrab egy elheto szep varos.
3/7 anonim 

válasza:

#2 nem járt még Afrikában. De szerintem Zágrábban sem.
4/7 anonim 

válasza:

A belső részei szerintem mind a kettőnek szépek, mármint a történelmi városrészek. Én a külsőbe is voltam mind a kettőnél, számomra nem sokban különbözik egymástól. Ahol a legtöbb ember él az nem sokban különbözik. Nem rég voltam Zágrábban, elég sokat fejlődött. Én azért még mindig inkább pesten élnék, bár azért ha lehet választani akkor nem a Havanna lakótelepen :)
6/7 anonim 

válasza:

Nem egy kategória a kettő. Budapestet Béccsel, Prágával vagy Varsóval lenne igazságos összehasonlítani, Zágrábot pedig Ljubljanával vagy pl. Pozsonnyal. De egyébként meg a 4-essel értek egyet, mindkét város kb. egyformán rendezett, de Zágráb nem olyan nagyvárosias, mint Budapest.
7/7 anonim 

válasza:

Még pont Kuna volt amikor ott jártam. Gyakorlatilag egymás s(tojás angolul)ében jöttek a villamosok, bizonyos időszakokban percenként és sose volt tömeg. Ráadásul csak 4 Kunába (kb 240 Ft) került a 30 perces jegy. Budapesten miért nem így jár a 4-6-os? Ráférne. Na meg a jegyárak... Katasztrófa, bár ez vidékre még jobban igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!