Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik a világ legszebb helye...

Melyik a világ legszebb helye szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintem egyértelműen Székelyföld. Gyönyörűek a tájak, az emberek kedvesek, érdekesek a látnivalók. Nem unalmas, mint mondjuk a spanyol tengerpart és a hegyek is lélegzetelállítóak. Izland vulkánjai sehol nincsenek Erdélyben képest!

febr. 5. 18:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
Iszonyat sok szebb hely van a világon mint ez a kettő. Nekem például Székelyföld egyáltalán nem jön be. Millió sokkal szebb helyen jártam már. De voltam izlandnál is szebb helyeken.
febr. 6. 17:17
 12/22 anonim ***** válasza:
71%

11:

Akkor nevezd meg ezeket. A szépség szubjektív. Én a Dolomtiokat írtam, valószerűtlenül szépek azok a hegyek, de persze elfogult is vagyok, mert mászok is. Szvsz egyedül Patagonia tudná überelni talán, ahol még nem jártam, ezért az összevetésem nem lenne jó, ha az egyiket csak képen láttam.

febr. 6. 17:19
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
Miért érzem azt, hogy ez a kérdés más szándékkal született meg, mint szimpla kíváncsiság? Ha nem tudod elfogadni, hogy vannak emberek, akiknek más a szép, akkor mi a fenének írsz ki ilyen kérdést?
febr. 6. 17:55
 14/22 anonim válasza:
78%

Valahogy éreztem, hogy provokációból született meg ez a kérdés.

Aki nem Székelyföldet vagy Anyámkínjafalva falusi turizmusát ajnározza, az el lesz hordva mindenféle hazaáruló majomnak.

febr. 6. 20:28
 15/22 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Kérdező, te egyszerűen ostoba és járatlan vagy.

Én szeretem Székelyföldet, 3-szor is jártam ott, de sok szebb helyen is jártam. Attól, hogy valaki sok szebb helyen járt, attól még nem feltétlenül nézzük le a székelyeket és azt a vidéket, nekem pl. a kedvencem a Szomszéd Néni, nagyon jól nyomják a székely srácok. De tény, hogy vannak szebb helyek.

febr. 7. 08:00
 16/22 anonim ***** válasza:
46%
#12: Már megneveztem. De neked úgyis írhatok akármit is, le fogod pontozni, mert neked más tetszik. Ízlésről teljesen felesleges vitatkozni, ezért provokatív ez a kérdés is.
febr. 7. 09:25
 17/22 anonim ***** válasza:
82%
#13: Én eddig nem néztem le, de ez után a válaszod után már kezdem érteni, hogy aki lenézi, az miért teszi. Ha ilyen emberek lakják, vagy ilyeneknek tetszik, akik így nyilvánulnak meg, akkor inkább csak hányni fogok tőle a későbbiekben.
febr. 7. 09:27
 18/22 anonim ***** válasza:

16:

De te estél neki azok azoknak, akiknek nem tetszik az ízlése.

febr. 7. 14:13
 19/22 anonim ***** válasza:
74%
Nekem pl. a Dunakanyar a legszebb, mert itt lakom nem messze és otthon érzem magam. Összesen 8-szor jártam amúgy Székekyföldön is. Szép, de kicsit szerintem túl van hype-olva, pláne az utóbbi időben. Én még 2010. előtt voltam.
febr. 7. 17:08
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyira szubjektív, hogy fölösleges feltenni ilyen kérdéseket.

Máshogy szép Erdély, máshogy a Hortobágy, máshogy a horvát vagy a görög tenger.

"Szép" a sivatag is alkonyatkor, meg a Sarkvidék is, mikor fölötte táncol a sarki fény...

Rengeteg gyönyörű hely van a világon!

Nekem Erdély a legszebb, mert ez az otthonom, de másnak más a "legszebb".

Ha valamiben, hát ebben soha nem fogunk dűlőre jutni!

Ez a "kinek a felesége a legszebb" kategória. Jó esetben mindenkinek a magáé tetszik, nem? :)))))))))

febr. 8. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!