Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Honnan van az embereknek...

Honnan van az embereknek penze utazni?

Figyelt kérdés
atlagfizetesbol evi 1 sem megoldhato, sok ember meg tobbszor utazik evente
ma 18:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Nem isszák el.
ma 18:33
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Párommal nem iszunk alkoholt, nem cigizünk, nincs hitelünk, nincs autónk, nincs gyerekünk és tudatos vásárló lévén nem szórjuk el minden feleslegesre a pénzünket.

Átlagfizetés számodra mit jelent nettóban?

ma 18:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Van aki félrerak és mást kevesebbet vesz, azért van aki keres annyit, van akinek laknak kint rokonok az már kevesebb pénz
ma 19:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs cigi, nincs pia, nincs autó, nincs gyerek. E négy dolog a legnagyobb pénzszipoly a világon, ha nincs akkor máris van pénz utazni átlagfizuból.
ma 19:35
 5/12 anonim ***** válasza:

Spórolni kell, de nyilván mondjuk egy hitel, gyerek, autó kombó viszi a pénzt.

Én egy utazásért szinte mindenről le tudtam mondani az ételen kívül, így csomó szuper helyre eljutottam már (+férjem részét is fizettem).

Hozzá kell tenni, hogy saját szervezéssel mentünk mindig, és simán elmentünk 4 napra tengerpartozni vagy egy hétre (+ utazás) Ázsiába és Amerikába is, sosem érdekelt, hogy az okosok szerint pl. Mexikóba minimum 2 hétre kell menni és hasonlók.

ma 19:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Akik csak ketten vannak, saját, tehermentes ingatlanban élnek, nincsenek nagyobb vágyaik és terveik utazáson kívül, és ahogy mások is írták, nem dohanyoznak es isznak és nem élik fel hónapról hónapra a pénzüket, azok átlagfizetésből - ami most kérdező szerint nem tudom mennyi - legyen mondjuk 400 e, évente 1-2 alkalommal el tudnak menni valahova, de ez nem a luxus kategória lesz. Ahhoz több pénz kell.

Évente többször (télen síelni vagy tropusokra) nyáron divatos tengerpartra, ősszel mondjuk buvarkodni a Vörös - tengerhez itthon inkább a felső - kozeposztaly szokott mászkálni, főleg gyerekekkel egyutt.

Aztán vannak ezek a lowbudget utazások, hogy szezonon kívül, olcsón par napra elmegy valaki mondjuk Máltára, vagy egyeb helyekre nézelődni.

ma 19:49
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Mi is voltunk már 11 ej ázsiai úton, és ott el is döntöttük hogy ez semmire se elég. Minimum 3 hétre éri meg, mert ha elkapsz valami jó kis hasmeneses cuccot, a nyaralas negyede mar ugrott is,2 napot így is elvisz a jetlag.

ma 19:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Sosem vágott még oda a jetlag rgy napra sem, és nem is kaptam még el semmit (mondjuk ennyi erővel minimum 2 hónapra kell menni, mert ha szilánkosra törik a bokád, akkor az 6 hét gipsz, és úgy marad 2 heted utána... 🙃)
ma 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Jó neked. Nekünk az első 1-2 nap mindig kuka, utazas alatt nem tudok aludni. Es vagy en, vagy a férjem mindig osszeszedunk valami jo kis tropusi nyavalyat.
ma 19:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem mindenki költ havonta vagyonokat cigire piára meg áruhitelre. Amikor otthon éltem(albérletben!) akkor is futotta mi den évben 1-2 kiruccanásra. És nem az utolsó filléreimet költöttemel rá. De ez értékrend kérdése. Valakinek a cigi meg a drogok a fontosak meg az hogy Iphone-nal menőzhessen, más meg azt a pénzt félreteszi és egy részét elutazgatja.
ma 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!