Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Utazási iroda vagy önálló...

Utazási iroda vagy önálló foglalás szerintetek ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Még nem repültem, nem voltam külföldön csak a pár környező országban autóval. A családom nagyon a belföldi nyaralásokra volt ráállva. Viszont, én most kitaláltam hogy itt az idő kicsit messzebb menni és Spanyolországra/ környéke esett a választásunk. Nagyon tetszik képeken Mallorca, Málta, Fuerteventura, Tenerife is de mivel soha nem voltam tenger/óceánparton nem tudok mit mihez hasonlítani nagyon. Hárman vagy max négyen és főszezonban tudnánk csak menni sajnos, július 27- augusztus 4 között kb. Szerintetek megérné utazási irodán keresztül foglalni online inkább így hogy a repülésről se tudok már alapból sok mindent nem hogy a biztosítások stb? Tudom, hogy akkorra brutál árak lesznek de a legjobban szeretnénk kijönni persze. All inclusivet szeretnénk és programokat nem is nagyon hanem a fő cél a pihenés, fürdés lenne és jókat enni, inni. De ha utazási iroda akkor is melyik a legjobb a rengeteg közül?😩 Már most foglaljuk le vagy nyáron Last minuteban ajánlott? Amúgy Zanzibár is nagyon tetszik de tudom az más tészta😌. Köszi ha írtok jó tanácsokat.
ma 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Málta mióta Spanyolország?🤔
ma 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Mennyire beszéltek nyelveket (legalább angolul)? Mert ha sose voltatok még sehol és kommunikációképesek sem vagytok, akkor én azt javasolnám, hogy elsőre inkább irodával menjetek. Nem egy ördöngösség amúgy megszervezni egy külföldi utazást, 70 èves szüleim is megteszik, de azért egy kis rutinosság nem árt hozzá, hogy tudd, mire érdemes figyelni.
ma 11:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Én beszélek angolul, tudnék végülis mindent foglalni és tervezni de félek, hogy valamit kihagyok/elmarad nem gondolok rá és úszik az egész nyaralás vagy már galibával indulna
ma 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Jobb a saját szervezésben repülővel szervezett utakat nem is nagyon szoktak utazási irodák inkább busszal.

Mi Gironába tervezünk pár napot és azt néztem olyan jó a tömegközlekedés hogy autót se bérlünk.

ma 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:

#4 "repülővel szervezett utakat nem is nagyon szoktak utazási irodák"

dehogynem :)

ma 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!