Hol nyaralnál legszívesebben?
Figyelt kérdés
Magyarország/Ausztria/Csehország/Erdély/Németország/Szlovákia/Szerbia?
Amelyiket nem írtam, akkor írd meg te, hogy hol nyaralnál. És miért pont ott?
2010. nov. 7. 18:40
1/9 anonim válasza:
a cseheknél, a sör meg a fű miatt
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Ausztrália.Sydniben a hídra fel kell hogy jussak ebben az életben :)
4/9 anonim válasza:
Nekem a nyaraláshoz kell a strandolás, szóval inkább tengerpartra mennék. Görögországban többször voltam már, szeretem nagyon, de ha álmodozunk, akkor "szesell-szigetek" vagy valami hasonló:D
6/9 anonim válasza:
sydney és az operahz elött egy fotó...egy álom ami igy vagy ugy de egyszer teljesülni fog:)
Erdélybe is el kell menni egyszer, tordai hasadék gyönyörü!!
7/9 anonim válasza:
Ausztria,Németország-->szépek a városok,tudok németül:)
Kanada-->Toronto..mert azaz álmom:)
USA-->már csak azért is ki kell jutnom egyszer..
8/9 anonim válasza:
USA, Dallas. Régi vágyam megnézni egy NFL mérkőzést élőben. Ráadásul a Cowboys-nak gyönyörű az új stadionja.
9/9 anonim válasza:
Nyaralni mindenképp valami tengerparton szeretnék, lényegtelen, hogy hol, csak legyen tenger [ja, meg ne Montenegró legyen, mert ott már sokszor voltam]
Kirándulni meg akár az összes helyen amit említettél, de csak kirándulni, nekem nyaraláshoz víz kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!