Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ryanair-nél miért nem tudok...

Ryanair-nél miért nem tudok jegyet foglalni?

Figyelt kérdés

Bp-Dublin útvonalon szeretnék utazni és már többféle dátumot beirtam, de mindig azt dobja ki, hogy nincs járat abban az időszakban.

elfogyott minden jegy több hónappal előre vagy mit csinálok rosszul?

2010. nov. 7. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt találtam:

Sorry, but we don't operate the route Dublin - Budapest T1 at the moment.

2010. nov. 7. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Már nem indít járatokat Bp.ről a Ryanair..kb egy hete...

Ezért nem tudsz.

2010. nov. 7. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:
2010. nov. 7. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Malévval tudsz eljutni Dublinba! Más lehetőség most nincs.
2010. nov. 7. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:

A magyarok, mint annyiszor máskor, most is a legrosszabb lehetőséget választják. Ahelyett, hogy csökkentették volna az árakat, és a Ryanair tőlünk indítaná, azt a sok járatot, amit most Pozsonyból indít, inkább egyet sem fog indítani. Lassan már sehova sem lehet majd eljutni Pestről, előbb utóbb minden cég olcsóbb repteret fog keresni. Vagy csak a gazdagok fognak repkedni...Nekem olcsóbb Pozsonyba menni a reptérre, mint Pestről repülni, pedig szívesebben fizetnék egy pesti jegyért...de feleslegesen nem dobok ki több 10.000 ft-ot.

Csak két pl. Budapest-London Wizzairrel dupla annyiba került volna, mint Pozsony-London Ryanairrel.

Pozsony-Alicante közvetlen járat 10-35 euró szokott lenni, Budapestről viszont Alicantéba eljutni, min. 150 euró...

2010. nov. 9. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!