Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Tehetnèd hová költöznèl...

Tehetnèd hová költöznèl Magyarországról ahol jóbb élni?

Figyelt kérdés
dec. 22. 17:59
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
85%
Mallorca. Ha külföldre költöznék, csak oda mennék.
dec. 23. 15:46
 12/26 Senior Séf ***** válasza:
49%
Maradra. Jól mondta Tompa Mihály: Szívet cseréljen az, aki hazát cserél. Kövezzetek meg, de én szeretem a hazámat.
dec. 24. 12:09
 13/26 anonim ***** válasza:

Olaszország és Skócia (hat hónap itt, hat hónap ott) között ingázok, ezeknek az országoknak beszélem magas szinten a nyelvét, ezeknek áll hozzám közel a kultúrája, innen van számtalan fantasztikus barátom (és a párom).

Ami még szimpatikus, az Anglia, Dánia és Portugália, illetve nekem Hollandiával is jó tapasztalataim voltak. Nem is tudom, sok hely az, ami utazni és rövid ideig lakni jó, de hosszabb távon nem tudom magamat ott elképzelni.

dec. 24. 20:24
 14/26 anonim ***** válasza:

Én északnak nem mennék, hiába fejlettebbek. Szlovénia közel van, könnyű átcuccolni, kis, szerethető ország, otthonos, nincs nagy változás, de szinte mindenbe jobb.

Vagy délnek. Ott se túl messze. Albánia, Görögország, Horvátország.

Ezekről a helyekről pikpak hazaautózol, ha valami baj van, még akkor is, ha egyszer esetleg nem lesz légiközlekedés. Ezekről a helyekről, akár haza is bringázhat az ember, bár Görögország déli része elég messze van.

dec. 25. 18:07
 15/26 anonim ***** válasza:
13-as, izgalmas, és mivel töltöd az idődet, távmunkában dolgozol esetleg? Fél évre hogyan oldod meg a szállást? Vagy saját ingatlanjaid vannak?
dec. 26. 08:56
 16/26 Paczalos István ***** válasza:
Űj-Zéland, valahova az északi szigeten a Taupó tó környékére. A szakmám alapján jól meg tudnék élni, és azon kívül nagyon szép hely, az emberek meg barátságosak. Ott voltam egyszer 3 hetet, majd fél évre rá 5 hetet gépeket telepíteni, úgy 14-15 éve, és nagyon tetszett az ottani nyugodt életvitel, és a környezet.
dec. 27. 09:30
 17/26 anonim ***** válasza:
Nekem pont jó itt Magyarországon. Munkám miatt évente 7-8x utazom az USA-ba, néha Kanadába is, Európában meg szinte hetente megyek valahova, Dublintól Rigáig. Euróban és USD-ben kapom a pénzem aminek egy részét itthon költöm el és imádok utazni. Miért mennék el innen?
dec. 29. 22:51
 18/26 anonim ***** válasza:
12-es, 17-es, a kérdés láthatóan nem nektek szólt,de hálásan köszönjük, hogy nem uralkodtatok a közléskényszeren, és az okoskodási vágyon!
dec. 29. 23:00
 19/26 anonim ***** válasza:
Nagyon köszönjük, hogy ilyen megértő vagy a helyzetünkkel kapcsolatban és bár szégyelljük magunkat kulturáltan sokszorosan, de ha megengeded, a hozzánk hasonló esetekben mélyrehatólag reális a szülőhazánkban élés és a világ többi része nyújtotta lehetőségek egyidejű megélése, még akkor is, ha kérdésedben alig titkolt mindenszarizmus (you know, the always one star reviewer, who you happen to be) kritériumainak ekképp nem tudtunk megfelelni
dec. 29. 23:09
 20/26 anonim ***** válasza:
Szimplán csak értelmezni nem tudtátok a kérdést! Nem baj, mert a szövegértés tanulható. Sohasem késő!
dec. 29. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!