Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova mennétek nászútra?

Hova mennétek nászútra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal úgy döntöttünk, hogy nem szeretnénk lakodalmat tartani annak irreális árai miatt (4-6 milliótól határ a csillagos ég, párom családja nagy és összetartó, is 100+ főről beszélhetünk). Ehelyett arra gondoltunk, hogy a házasságot követően (másnap) elutaznánk.

Olyan helyet keresünk, ami nagyjából belefér 1 millió forintba és kicsit egzotikusabb.

tegnap 16:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%
Jól van 10-es,annyira bírom itt a sok direktben értetlenkedőt. MÉG MINDIG egzotikusabb és jóval változatosabb, kirándulósabb, mintha teszem azt, elmegy Görögországba vagy az Észak - Adriára, de nyilván mindenki tisztában van vele, hogy nem Mauritius 🙄 Leírta, 500 k-ja van fejenként, abból nem fog Délkelet-Ázsiaba repkedni.....
tegnap 21:41
 12/20 A kérdező kommentje:
8-as: Zanzibárról jöttek haza a kollégáim tegnap, nem került egymillióba...
tegnap 22:35
 13/20 anonim ***** válasza:

11 egy európai embernek a kanari soha nem lesz egzotikus

Te ertetlenkedsz

Totálisan európai part és környezet kinézete van.

Ezért mondtam Madeirát mert az picit hasonlít Hawaiira

Nem tudom Zanzibárt fullosan hogy lehet egymillió alatt kihozni de akkor hajrá.

tegnap 22:51
 14/20 A kérdező kommentje:

13: ITAKA oldalon foglaltak last minute utat, teljes ellátással, 5 csillagos szállodában, 8 napra.

Én viszont oda sajnos nem vágyom...

tegnap 23:41
 15/20 anonim ***** válasza:

2 megoldás van:

Vagy az igényeidből adsz lejjebb, vagy megemeled a keretet.

ma 00:24
 16/20 anonim ***** válasza:

Akkor hova vágysz?

Írhatnál legalább egy példát, mert a "kicsit egzotikusabb" nekem nagyon nem világos, főleg úgy, hogy a teljesen egzotikus Zanzibárra meg nem vágysz... Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Zanzibár a csúcsdesztináció, de vitathatatlanul egzotikus. Mit keresel akkor, ami ott nincs meg? Vagy mi van ott, ami téged taszít?

ma 00:32
 17/20 anonim ***** válasza:

Mondhatnék én itt olyan egzotikus utakat hogy szem nem maradna szárazon de oda már sokkal több pénz kell

Karib térség, francia Polinézia, Hawaii...

Nyilván nem vagytok nagy utazók, egyszer van nászút, én emelnek a kereten és mennek Indonéziába, Thaiföldre, vagy akar a Maldív-szigetekre. Másfél millióból már kijön egy hét ha a legalapabb helyre mentek

Zanzibarra nem tudom hogy lehet nem vagyni. Az meg pont az olcsóbb kategória

ma 02:21
 18/20 anonim ***** válasza:
58%

Az, hogy én hová mennék nászútra, meg az, hogy a te feltételeiddel hová lehet elutazni az két külön dolog.

Fejenként 500 ezerből csak a környékre juttok el, pl. Európa, vagy Egyiptom.

Mi tavaly áprilisban voltunk Dominikán. 7 éjszaka all inclusive, utazási iroda által megszervezve. Így jött ki fejenként 860 ezer + költőpénz.

Maldív-szigetek főszezonban all inclusive ellátással kb. másfél millió fejenként utazási iroda által megszervezve. Ezt csak onnan tudom, hogy terveztem oda egyedül eljutni, kértem árajánlatot.

Légyszi konkretizáld, hogy miket szeretnétek csinálni, pl. legyen part, de legyen túrázásra is lehetőség, vagy várospártiak vagytok...

ma 04:15
 19/20 aHermann ***** válasza:
100%

Szia!

Sok jó dolgot írtak előttem, érdemes megfontolni.

A téli leállás gondolom most az ünnepek alatt van, akkor még drágább minden (1M jó esetben a repjegy lenne csak). A nyár szintén drágább, mert a szünetek és kötelező leállások miatt egész Európa akkor utazik.

A klasszikus értelemben vett egzotikus helyekre - néhány kivételtől eltekintve - novembertől márciusig jó utazni. Ráadásul a távolság miatt oda nem célszerű 1 hétre menni, főleg nem Délkelet-Ázsiába.

A kollégáid előszezonban last minute révén voltak egy neked nem elég egzotikus helyen. Vagyis lehet, hogy 2 nap alatt eldöntötték, hogy mennek.

Ti esküvő után szeretnétek menni. Bár a mi esküvőnk közel 20 éve volt, de a 30 napos várakozási idő megmaradt.

Vagy mielőbb meglesz az esküvő, és amikor van jó ajánlat lecsaptok rá. Vagy most befizetsz egy január végi, februári útra és addig gyorsan összeházasodtok.

Vannak utazási irodák, ahol pl. Kanári-szigetekre, Egyiptomba (akár nílusi hajóúttal), Közel-Keletre (Omán, Egyesült Arab Emírségek) januárra, februárra már vannak utak 1M alatt. Márciusban Sri Lanka is 1,2M körüli összeg.

ma 06:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha nem Europaban szeretned tolteni a naszutad, akkor erdemesebb minumum 2 hetre menni.

Bongeszd a repjegyeket es ha talalsz valami szep helyre jo aron, akkor csapj le ra (persze elobb ellenorid, hogy altalaban jo ido van-e abban az idoszakban)

Azutan kereshetsz valami penztarcadnak megfelelo szallast.

Az egy millios keret azert szukos lesz

ma 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!