Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova mennétek nászútra?

Hova mennétek nászútra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal úgy döntöttünk, hogy nem szeretnénk lakodalmat tartani annak irreális árai miatt (4-6 milliótól határ a csillagos ég, párom családja nagy és összetartó, is 100+ főről beszélhetünk). Ehelyett arra gondoltunk, hogy a házasságot követően (másnap) elutaznánk.

Olyan helyet keresünk, ami nagyjából belefér 1 millió forintba és kicsit egzotikusabb.

tegnap 16:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Délkelet-ázsia
tegnap 16:46
 2/19 A kérdező kommentje:

Azon belül?

Fontos lenne továbbá:

- Megfelelő közbiztonság

- Programlehetőségek (aktív utazók vagyunk)

- Egészségügyi kihívásokra fel lehessen készülni (ne haljak bele egy szúnyogcsípésbe)

tegnap 16:57
 3/19 anonim ***** válasza:

Mikor lenne ez nagyjából?

(Az időjárás miatt fontos lenne.)

tegnap 17:16
 4/19 anonim ***** válasza:
Én Henningsvær-be mennék nászútra. És főleg télen mennék Henningsvær-be.
tegnap 17:43
 5/19 anonim ***** válasza:

Egymilláért rengeteg igényes, szép helyre eljuthatsz. Megnézed a fapadosok hova járnak, neked mi tetszik.

A maradék pénzből meg veszel valami rendes hotelt.

tegnap 17:57
 6/19 anonim ***** válasza:
Mármint fejenként egymillió, vagy összesen annyi lenne rá? Ha fejenként, akkor én is Thaiföldet vagy Balit mondanám, esetleg Mexikó, bár az húzósabb. Ha csak 500e van rá fejenként, akkor nem tudom.
tegnap 18:04
 7/19 A kérdező kommentje:

Én őszintén nem szeretnék többet egy utazásra áldozni, tehát az 1 millió kettőnkre értendő. Természetesen minimálisan ha több, nem azon múlik (egy-kétszázezer eltérés MAXIMUM).

Időpont nincs, az utazáshoz igazítanánk az esküvő időpontját. Nem feltétlenül kell nyáron lennie, de munka miatt vagy a nyári szabadságolások, vagy a téli leállás alatt.

tegnap 18:49
 8/19 anonim ***** válasza:
500.000/főből nagy csodára - egzotikus helyre - ne nagyon számíts! Az útiköltség elviszi a keret nagy részét
tegnap 19:48
 9/19 anonim ***** válasza:
Talán próbáljátok meg a Kanári - szigeteket, az egzotikusabb, sokszínű és beleférhet a keretbe.
tegnap 20:15
 10/19 anonim ***** válasza:
40%

Nincs olyan hogy kicsit egzotikusabb... max Madeira, de at meg itt van közel

A kanari nagyon nem egzotikus

Seychelles, bali, Maldív-szigetek, Zanzibár, Madagaszkár, de ezek mint drágábbak mint egymillió

tegnap 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!