Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha idegen...

Mit lehet tenni, ha idegen helyen szálláson az ágy miatt általában másnap fáj a derekam, vagy sátorban matracon alvás után? A megszokott otthoni ágyamban semmi gond, abban alvás után nem fáj a derekam!

Figyelt kérdés

Nagyon rossz, hogy ez képes tönkretenni a napomat.

Hogy tudnám megszüntetni?

dec. 5. 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezt én 64 év alatt nem bírtam megoldani, kíváncsian várom a válaszokat. (szinte mindent kipróbáltam már a memóriapárnámat is vittem magammal. Első éjjel még úgy-ahogy van alvás, másodiktól rémálom!)
dec. 5. 11:06
 2/8 anonim válasza:
Általában a bajt az okozza hogy a matrac túl kemény/puha. Vigyél egy vékony matracot/álózsákot magaddal. Ha túl kemény a matrac akkor tedd az ágyra mint extra matrac, ha túl puha a földre és így lett egy "vékonyabb matracod"
dec. 5. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Ne aludj sátorban. Inkább menj egy jó szállodába.
dec. 5. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
ma 18:47-nek: Olvasd el a kérdést buta emberke.. Szálláson és matracon.
dec. 5. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
20:17 Ezért mondtam, hogy jó szállodába kell menni. Mindenféle szir-szar szálláson a matrac is szar. 4* vagy 5* szállodákban az ágyak is kényelmesek.
dec. 5. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Doki mit mond?
dec. 6. 04:33
 7/8 anonim ***** válasza:
73%

Hagyjuk a szállásokat. Ahány, annyi féle. A kérdező azt mondta, csak a saját ágyában jó neki. Tehát a saját ágy tulajdonságait kell alaposan megvizsgálni, mik a különbségek. És ha lehet, ezeket korrigálni.

De sokan vannak, akik képtelenek idegen helyen aludni, ez egyfajta (szellemi) alkalmazkodásképtelenség. ez esetben csak pszichológus segíthet.

dec. 6. 10:45
 8/8 anonim ***** válasza:
ma 10:45 🤣 Derékfájásra én is elsősorban pszichológushoz rohannék. Bár meggondolnám, lehet hogy paphoz.
dec. 6. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!