Mit ajánlotok, hova utazzak a télen?
Idén januárban voltam Madeirán, azelőtt pár évvel Cipruson, és nagyon megtetszett ez, hogy vizsgák után elutazom valahova 4-5 napra pihenni. Január végén olcsóbb minden, mint nyáron, nincs akkora tömeg, viszont nem tudom, hogy januárban hova menjek.
A szempontjaim:
- Legyen melegebb, mint itthon (15 fok legalább, de a 20 jobb)
- Legyen fapados járat, a költségkeret nem olyan magas (200k körül jó lenne az egészet lehozni)
- Legyenek látnivalók, nem szeretem a láblógatást
Ami felmerült:
- Marokkó, Marrakech (kicsit tartok a csalásoktól, muzulmán országtól)
- Jordánia (minden látnivaló (pl Petra) messze van a nagyvárosoktól, az autóbérlés elég drága)
- Azerbajdzsán, Örményország (Nemigen van ott semmi látnivaló)
- Athén (Nagyon tetszik, de annyira nincs meleg, és az útikritikák szerint eléggé fel van fújva, nem nagy cucc)
- Málta (Málta szép, de nem lesz sokkal melegebb, mint itthon)
- Kanári-szigetek (Nem tudom, mit lehet csinálni a láblógatáson kívül)
- Grúzia (Hideg lesz :()
- Egyiptom (Ez az álomutazásom, és szeretnék egyszer úgy elmenni, hogy 2 hétre legalább, és mindent megnézek, ezért ezt tartogatni szeretném)
- Omán (drága, sajnos, és nincs annyi látnivaló)
Tudom, nem lesz tökéletes utazás, valószínűleg kompromisszumos megoldás lesz, de szeretném kikérni azok véleményét, akik jártak már ezeken a helyeken, esetleg pont télen. Illetve azt is szívesen fogadom, ha valakinek van egy itt nem írt ajánlása. Mindenre nyitott vagyok, szeretném megnézni a világot. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!