Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Oroszországban hogyan tudok...

Oroszországban hogyan tudok letelepedni?

Figyelt kérdés
A párom orosz, de szeretne haza költözni és én szeretnék önszántamból is vele tartani és ott élni. De még nem jártam ott, először egy kisebb időre mennénk ki, hogy megnézzük nekem tetszik e és eltudnám e képzelni, hogy ott élek. Neki nem volt még külföldi barátnője, ahogy nekem sem volt még külföldi párom. Nem tudom, mi kell ahhoz, hogy egy kis időre kint tartózkodjak munka nélkül. Azt sem tudom mi kell ahhoz, hogyha ott élhessek ha tetszik de nem nagyon tudom a nyelvet.
nov. 12. 23:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
*érezte
nov. 14. 00:41
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

+ *egyelőre

* nekem tetszik-e, és el tudnám-e képzelni,...

nov. 14. 01:23
 13/16 anonim ***** válasza:
87%
èrtem, ti tudjátok. èn szerintem Oroszország nem a legjobb hely letelepedés szempontjából, de ez az én véleményem. Nyelvtudás nélkül a vakvilágba nem mennék sehova, de ez megint csak az én véleményem. Ha a párodnak meg annyira fontos, hogy kiköltözzetek, akkor a feltételeknek ö nézne utána, és nem Te. Mindenesetre sok sikert Nektek!
nov. 14. 09:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Elvileg amikor haza látogat karácsonyra 1 hétre utána jár a dolgoknak otthon. Csak kíváncsi voltam.. De nyelvtudás nélkül max egy hétre mennék ki vele..
nov. 14. 10:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy orosz férfinak nem a legjobb most hazautazgatnia szerintem. Ahol dolgoztam német gyár, ott a 60% orosz volt, de egyikük se jár most haza.
nov. 22. 22:06
 16/16 A kérdező kommentje:
Én is mondtam...
nov. 24. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!