Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek lenne igény...

Szerintetek lenne igény repülő hajóra?

Figyelt kérdés

Egy kisebb fajta tavi vagy folyami hajóra erősítenék hélium tartályt és ipari ventilátorok hajtanák meg.

Ezen tudnátok utazni vonat, autó vagy repülő helyett. Egyenlően kisebb távokban valósítanám meg. Kimentek a fedélzetre és nézitek a szép tájat

nov. 12. 13:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Ezért szoktam mondani hogy nem kellett volna bezárni a lipótot...
nov. 12. 14:45
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Úgy érted léghajóra? Schwarz Dávid már több mint 100 éve ezen angyalt, neked még csak most ugrott eszedbe a nagy ötlet?
nov. 12. 15:12
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Pajti! De mi van a 360 fokban körbeforgó kerékkel, a GPS-es blokkolóval, és az ezer más marhasággal, amit már ide toltál nekünk?
nov. 12. 15:13
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem léghajó, hanem repülő hajó. Most tényleg ennyire nehéz elképzelni egy hajótestet ami repül és ahol a fedélzeten többszáz méter magasságban tudsz sétálni? Ez a lényege, hogy gyönyörködsz a tájban
nov. 12. 15:14
 5/18 A kérdező kommentje:

[link]

Mondjuk egy ilyesmi hajó csak repül

nov. 12. 15:16
 6/18 anonim ***** válasza:
78%

Hiába hívod máshogy az alap ötlet ugyanaz. Ráadásul ezen is dolgoznak amit írtál, úgyhogy igény lenne rá igény

[link]

nov. 12. 15:28
 7/18 A kérdező kommentje:
Én egy kisebbet akarok ami Magyarországon belül közlekedne
nov. 12. 15:31
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Rendben! Szerintem tudomásul vettük, hogy akarod. Nem lenne rá igény. Gazdaságosan meg sem valósítható. Hidroplánok régen közlekedtek az országban, és egészen csekély forgalom néhány éve újra van, de nem ilyen sétálgatós műfajban. Repülő nem is tud lassan menni.
nov. 12. 15:39
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Sok volt a WoW/DnD?
nov. 12. 17:32
 10/18 A kérdező kommentje:

Igazából nem a sebesség lenne a lényeg, hanem a feeling. Szóval ez luxus szolgáltatás lenne. Oké, tudom, hogy nálunk nincs olyan sok pénze az embereknek.

Szóval mondjuk egy Budapest-Balaton út pl. Nyilván lassabb lenne, mint egy autó vagy vonat. De közben a hajókázás érzést adná vissza. A jegy pedig lenne 15-30 ezer forint. Nem hétköznapi közlekedés lenne.

De lehetne például külföldön, a Tátra vagy az Alpok kifejezetten szép tájak, amiket lehetne nézegetni a magasból. Egy koktél társaságban élvezni a kilátást.

Igazából nem sokban térne el a hajókázástól csak ez nem lenne vízhez kötve így olyan tájakon is működhetne, ahol nincsenek hajózható folyók

nov. 12. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!