Egriek, egri vár környékén hogyan érdemes parkolni?
Figyelt kérdés
Melyik utcát ajánlanátok? Pl Gárdonyit néztem a térképen és onnan séta pltegnap 14:10
1/2 anonim válasza:
Az utcát vagy a teret? a téren már nincs parkolás. Hátra a Gárdonyi utca környékére én nem állnék, onnan tényleg csak a Várba tudsz menni.
A piaccsarnok mellett van egy parkolóház, vagy a Minaret környékén pár hely, ha valami kevésbé frekventált időben mentek. Szerintem amúgy az Agria Park is jó, ha onnan mentek a várig, akkor kb látjátok az összes nevezetességet, max a Minaret egy kis kitérő. Vagy hasonló, a buszpályaudvar mellett van egy Spar+kínai, amögött is van egy parkoló. De nekem a plázás parkolás mindig szimpibb.
2/2 anonim válasza:
Illetve a Wignernél is vannak helyek, de abból az irányból szerintem nem a legszebb arcát mutatja a város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!