Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ha Egerben járok, mit érdemes...

Ha Egerben járok, mit érdemes megnézni?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kicsit kimozdulni, valószínűleg az egyik barátommal mennék, de lehetséges, hogy jönne még 1-2 ember. Nem volt konkrét elképzelés, így a legközelebbre eső nagyvárosra gondoltam, amely számomra Eger. Gondolom a vár, vagy a borvidék nagyon szép. Mit tudtok még ajánlani? Érdekelne, hogy egy egynapos kiruccanás egy kis városnézéssel, esetleg egy pofa sörrel kb. mennyiből jönne ki? Illetve ha esetleg mégis 2 naposra adnánk a fejünket, milyen költségekre számítsunk (elég egy ócska hotel is, csak legyen fedél egy éjszakára a fejünk felett, meg legyen meleg víz kb.) Szóval ami érdekelne, és szeretném ha tanácsot adnátok, az maga a város, a látnivalók, a szórakozóhelyek, és hogy ez kb. jó magyar forintban mit takar. Nyilván sok a kérdés, de nagyon örülnék ha valaki azért tényleg írna nekem néhány mondat, amiből ki tudok indulni.

2019. jan. 28. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg a minaret!
2019. jan. 29. 01:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy ez az Achillesz milyen takarékosan bánik a betűkkel! Eger barátságos város, jó ott 'csak úgy' sétálgatni és mindent megnézni, vázlatfüzet legyen nálatok, jó rajzolni is, bár most egy kicsit hideg van ahhoz. Azt majd nyáron.
2019. jan. 29. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Az érseki pincerendszer egy relatíve kevésbé ismert látnivaló, ahogyan sokan kihagyják a Gárdonyi Géza Emlékhàzat is. Én a Szépasszonyvölgyet is szeretem, még ha kicsit kommersz is, szerencsére elég jó borokat lehet ott kóstolni (és elég rosszakat is). Eljutni oda tömegközlekedéssel viszont nehézkes, leginkább taxizni szoktam.
2019. jan. 29. 09:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Buta kérdés lesz, de nem voltam még így kirándulni, csak osztálykirándulás formájában, ezért bocs az ökör kérdésért, de pl. a Szépasszonyvölgybe kell belépőt fizetni?
2019. jan. 29. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

@4 Ha csak az nem számít annak, hogy másnap tuti fájni fog a fejed, nem :)

Eger elég olcsó móka, szállásnak javaslom a kollégiumok valamelyikét, 2-3k körül szerintem kaptok egy ágyat.

2019. jan. 29. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!