Ha Egerben járok, mit érdemes megnézni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kicsit kimozdulni, valószínűleg az egyik barátommal mennék, de lehetséges, hogy jönne még 1-2 ember. Nem volt konkrét elképzelés, így a legközelebbre eső nagyvárosra gondoltam, amely számomra Eger. Gondolom a vár, vagy a borvidék nagyon szép. Mit tudtok még ajánlani? Érdekelne, hogy egy egynapos kiruccanás egy kis városnézéssel, esetleg egy pofa sörrel kb. mennyiből jönne ki? Illetve ha esetleg mégis 2 naposra adnánk a fejünket, milyen költségekre számítsunk (elég egy ócska hotel is, csak legyen fedél egy éjszakára a fejünk felett, meg legyen meleg víz kb.) Szóval ami érdekelne, és szeretném ha tanácsot adnátok, az maga a város, a látnivalók, a szórakozóhelyek, és hogy ez kb. jó magyar forintban mit takar. Nyilván sok a kérdés, de nagyon örülnék ha valaki azért tényleg írna nekem néhány mondat, amiből ki tudok indulni.2019. jan. 28. 22:57
2/5 anonim válasza:
Hogy ez az Achillesz milyen takarékosan bánik a betűkkel! Eger barátságos város, jó ott 'csak úgy' sétálgatni és mindent megnézni, vázlatfüzet legyen nálatok, jó rajzolni is, bár most egy kicsit hideg van ahhoz. Azt majd nyáron.
3/5 anonim válasza:
Az érseki pincerendszer egy relatíve kevésbé ismert látnivaló, ahogyan sokan kihagyják a Gárdonyi Géza Emlékhàzat is. Én a Szépasszonyvölgyet is szeretem, még ha kicsit kommersz is, szerencsére elég jó borokat lehet ott kóstolni (és elég rosszakat is). Eljutni oda tömegközlekedéssel viszont nehézkes, leginkább taxizni szoktam.
4/5 A kérdező kommentje:
Buta kérdés lesz, de nem voltam még így kirándulni, csak osztálykirándulás formájában, ezért bocs az ökör kérdésért, de pl. a Szépasszonyvölgybe kell belépőt fizetni?
2019. jan. 29. 09:56
5/5 anonim válasza:
@4 Ha csak az nem számít annak, hogy másnap tuti fájni fog a fejed, nem :)
Eger elég olcsó móka, szállásnak javaslom a kollégiumok valamelyikét, 2-3k körül szerintem kaptok egy ágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!