Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni, ha a Kanári-s...

Mit tudok tenni, ha a Kanári-szigeteken törölték a járatunkat, majd 4 órával később tudtunk csak továbbutazni?

Figyelt kérdés
Egy másik légitársasag biztosított nekünk helyet. Van esély arra, hogy vissza tudjuk ezt igényelni? Melyik oldalon lehet próbálkozni? A szolgáltatás végülis megtörtént 4 óra késéssel, igaz mas légitársasag vitt.

okt. 28. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az EU261 ilyenkor érvényes és a légitársaság oldalán általában van valamilyen űrlap amit kitölthetsz, hogy benyújtsd a kérvényt - annál a légitársaságnál kell igényelned amire az eredeti foglalásod volt.

Amikor legutóbb így jártam a légitársaság oldalán nyújtottam be a kártérítés igényt és 2 hét alatt megkaptam az összeget ami járt.

okt. 28. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

ha a légitársaság hibájából történt a késés, akkor a költségtérítés mellett meghatározott összegű kártérítés is jár

ha a légitársaság önhibáján kívül történt a késés, akkor csak költségtérítés jár

vedd fel a kapcsolatot a légitársaság ügyfélszolgálattal

okt. 28. 21:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Na en az euclaim.com-onnadtam be kerelmet a legitarsasag oldalan nem talaltam. 4 het mire elbiraljak, ebbol mar egy letelt.
okt. 28. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!