Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogy talalhatnak ra?

Angelo99 kérdése:

Hogy talalhatnak ra?

Figyelt kérdés
Voltam Horvatorszagban kirandulni tegnap erkeztunk haza. Volt egy uzlet pontosabban Krk varosaban voltam arultak suvenireket. lattam egy dolgot ilyen fabol kifaragott figurak raneztem 6 euro de nem 60 euro volt vagy tobb es nagyon megbantam hogy nem vettem meg.Szerintetek meg lehet rendelni vagy lehet facebokon is uzletuk vagy internetes vebshopuk ...Vagy eggyaltalan miert olyan baratsagtalanak mai vilagban az emberek hogy nem segitenek?
szept. 2. 20:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen értem a sztorit, ki volt barátságtalan és miben kellett volna segítenie?

Amúgy nézd meg a google mapsen azt meg a közeli hasonló boltokat. Nem túl valószínű, de előfordulhat, hogy vmelyiknek van webshopja.

szept. 2. 21:10
 2/15 A kérdező kommentje:
Az enberek baratsagtalanok a mai vilagban es hol talalhatnak ra hogyan?
szept. 2. 21:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan leírtam, hogy hol és hogyan. Amúgy szívesen.

(Csak egy kérdés: biztos, hogy mások barátságtalanok veled? Nem te vagy udvariatlan?)

szept. 2. 21:28
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem
szept. 2. 21:35
 5/15 A kérdező kommentje:
Amugy koszonom szepen a segitseget nem is baratsagtalanok csak en vagyok lehet turelmetlen elegge azt hiszem en korulottem forog a vilag .Csak nagyon sajnalom higy nem vettem meg azt a targyat es jo lenne tudni hogy hol lehet a bolt milyen jo lenne ez egy masik tema lenne hogy az agy mire kepes marmint a tudat tudni dolgokat ha elhozom ez tortenik ha nem az vagy milyen hatassa van dolgok mukodesere vagy most mi lehet a szallason ahol aludtam milyen kepesseg lehet ez aku tud ikyenekrol
szept. 2. 21:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Te valami fogyatékkal èlő vagy?

Egyik mondatod zagyvább, mint a másik.

szept. 2. 22:21
 7/15 A kérdező kommentje:
Bocs
szept. 2. 22:40
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre csak annyit tudok írni, hogy mikor Thaiföldön voltunk, akkor mindenhol játszották meg árulták is a fura játékukat (azt hiszem, hogy "shut the box" vagy "jackpot" a neve). Mivel még sosem láttam ilyet, ezért nagyon megtetszett, de végül valamiért nem vettem, itthon persze megbántam. Aztán pár évvel később kolléganőmék is oda mentek, és megkértem őket, hogy hozzanak egy olyat nekem, ha tudnak, így megoldódott a problémám :) Próbálj te is keresgélni az ismerősök (és az ő ismerőseik) között, hátha meg tudsz kérni valakit, Krétára elég sokan szoktak utazni...

De a kérdés többi része elég nagy katyvasz számomra is. Eleve nem értem, hogy mit befolyásolhatott volna a világ alakulásán, hogy megveszel-e egy faragott figurát vagy sem... azaz egy biztos: ha megveszed, akkor valószínűleg pár embernek nem égett volna ki az agya a kérdésed olvasása közben 🙃

szept. 2. 22:50
 9/15 A kérdező kommentje:
Hat bocs telefonrol nem nagyon tydok irni a jelszot a gyakorira pedig ekfelejtettem es email cim amivek regusztrakva vagyok szinten ezbazveggyik proroblemam is. Masik pedig lennenek kerdesek de ez masik tema bocsanat higy idekevertem.A hamadik higy nagyon sajnalom hogy nem vettem meg. A figurat. Vagy szibor volt uzlet Krk belvarosaban volt .Esetleg valaki aki hirvat evayen keresztul vagy facebokon kellene megkerni szerinted?
szept. 2. 23:26
 10/15 anonim ***** válasza:

Hopp, bocsi, Kréta a kagylós kérdésben volt 🙃

Horvátország még gyakoribb, de attól még a térképen elkezdheted megkeresni a boltot, mert úgy egyszerűbb megkérni valakit, ha pontosan tudod, hogy mit akarsz 😀

szept. 2. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!