Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Last minute utak? Bővebben lent

Last minute utak? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Sziasztok, a nyáron voltam Spanyolországba utazási irodán keresztül. Repülőjegy, transzferral, félpanzióval. 3000 euró volt, azaz kb 1 180 020 Ft.

Viszont most mennék Törökbe a pelikan.hu-val, és ott a szeptember végéi last minute utak 850 euró (334 314 Ft). Repjegy, transzfer, all inclusive.

Furcsának találom, hogy bőven jóval olcsóbb, és all inclusive-es ellátással ilyen nagy különbség lenne.

A kérdésem tehát, ez miért van, de a legfontosabb, hogy megbízható e?

Köszönöm a türelmed ha végig olvastad , és annál jobban köszönöm ha válaszolsz.

aug. 29. 07:27
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Főszezon vs utószezon

Spanyolo. vs Töröko.

Meg is van 3x szorzó.

aug. 29. 08:27
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Törökbe kycsimmel a beachre.
aug. 29. 12:23
 3/4 anonim ***** válasza:
93%
Last minute őszi és főszezonos árakat nem lehet összehasonlítani. Ahogy a török árakat sem a spanyolokéval.
aug. 29. 12:54
 4/4 anonim ***** válasza:
19%

Ha nem láttam volna már sok félhülye tanulatlan suttyót, csodálkoznék azon, hogy valaki egy spanyol útért milliós összeget kifizetett.

De láttam, ezért csak megmosolyoglak.

És innentől csak a vállamat vonogatom a török árad kapcsán is, aminek bármikor a feléből elmehettél volna, ha rendes iskolába jársz, az órákon pedig odafigyelsz.

aug. 29. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!