Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A barátnőmet szeretném meglepn...

A barátnőmet szeretném meglepni január vége felé egy Egyiptomi vagy Spanyolországi utazással de ő 15 én meg 16 éves vagyok meglehetne ezt oldani valahogy? .

Figyelt kérdés
Van egy ismerősünk aki kint él,tudna segiteni ?
2009. jan. 7. 06:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
79%

Kicsit nekem úgy jön le ez az egész, mintha úgy gondolnád, pénzzel mindent meg lehet oldani.

Elég érdekes szüleid lehetnek, ha támogatják ezt az egész dolgot, sőt még finanszírozzák is..

2009. jan. 8. 09:34
 12/27 anonim válasza:
100%
Én semmi képen nem ajánlom nektek Egyiptomot. Nagyon veszélyes lehet két ilyen fiatalnak. Oda ráértek később is elmenni.( A piramisok talán még pár évig ott lesznek. :)) ) Szerintem menjetek spanyol országba. Az is gyönyörű, csak vigyázzatok magatokra!!!!
2009. jan. 8. 10:34
 13/27 anonim ***** válasza:
86%
Hát én is még csak 23/F vagyok, és nem vagyok konzervatív típus, apukám mindig is egy kicsit rövidebb pórázon tartott mert mindig aggódot, és én szt semmikép nem akarom a gyerekeimnek! Nagyon liberális szülő szeretnék lenni de nem valószínű hogy 16 évesen elengedném a fiamat, nagyon ellenőrzött körülmények között még igen, pl. tényleg rokonok vannak ott, és náluk is alszotok, de ha 15 éves lányom lenne csak a holtestemen kersztül engedném egy idegen országban ismerősök nélkül... Szóval még ha a szüleid nagyon nagyon megbíznak benned akkor talán emgoldható az egész, de nagyon le esne az állam ha a lány szülei elengednék őt!
2009. jan. 9. 03:51
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem gondolom azt,hogy meglehet mindent oldani pénzel,fölleg a szerelmet nem lehet. De egy egyhetes kiutazás nem árt senkinek,a lánynak semmi baja lessz mivel vigyázok rá.Szülök miért ne engednék el örülnek hogy a lányuk világot lát legalább.De szerintem is Spanyolország lessz a dologból.
2009. jan. 9. 08:40
 15/27 anonim válasza:
100%

Ennyi idősen én még táborba jártam a nyáron... na mind1. Miért nem mentek inkább csoportos utazásra, körútra vagy ilyesmi? Ott még vigyáznak is mindkettőtökre, mégis önállóak vagytok. És legalább egy csomó mindent láttok.

/Azért egyeztess a csajszi szüleivel is, nehogy meglepetés érjen...:-)/

2009. jan. 9. 08:45
 16/27 anonim ***** válasza:
82%

mikor meglátja egy zsebe banda hogy fiatalok vagytok szülök nélkül, csoport nélkül, és külföldiek, akkor rátok akaszkodnak, észre sem veszik és már ott is vannak. elveszik minden pénzeteket és még esetleg a kedves barátnödet a szemed elött eröszakolják meg míg a te nyakadhoz kést tartanak.

na most ha idösebb vagy erösebb is. szemfülesebb is, és pl kerülöd az olyan szitukat mint egyedül egy kisutcába, vagy egyedül este a parton, stb... idösebben több fogalmad van kit kell elkerülni és kiben nem szabad megbízni.

csak azt mond meg mit csinálnál, ha minden iratodat, mindeneteket elvesztitek, egy fillér nélkül álltok egy olyan országban ahol a nyelvet sem beszélitek. nem tudjátok igazolni magatokat, ´´es egy fél cented sincs haza telefonálni.

tudod sok felnött sem képes külföldre utazni mert nem boldogulna.

soha nem engedném el a 15 éves lányomat egyedül egy 16 éves fiuval, egyrészt mert nem aludhatnának együtt, másrészt meg képtelen egy 16 éves fiu megvédeni, olyan dolgoktol amitöl még magát sem tudja megvédeni.

ha a lány szülei megengedik ezt akkor nagyon felelötlenek.

amúyg miért nem mentek a szülökkel, ha neked ennyi pénzed van akkor kérd meg szüleidet hogy menyetek együt. ott már tudtok külön válni egy kicsit, de még is ott van valaki aki segít ha baj van.

2009. jan. 9. 09:43
 17/27 A kérdező kommentje:
:) 13 Éves korom óta boxolok, eléggé erös fizikumu vagyok szoval szerintem akárki okoskodna azt beleraknám a szálloda alapjába :) Ez egy zárt szállodá egy luxus üdülő komplexum tehát elzárt rész és a tenger partján van a szálloda. A Szállodán kivülre csak csoportos programok vannak.
2009. jan. 9. 10:04
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Na! Ez így már jobban hangzik!
2009. jan. 9. 12:33
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyiptomba ne, csakis Spanyolba menjetek!!!!
2009. jan. 9. 15:09
 20/27 anonim válasza:
84%
Ti nem jártok suliba?Január végén nincs tanítási szünet.
2009. jan. 9. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!