Egy adott kempinghelyen honnan tudják az áramfogyasztásom?
Figyelt kérdés
Nem kicsit új ez nekem, sosem voltam lakóautóval kempingezni,azonban sok helyen láttam felszámolnak pénzt áramfogyasztásra. Ez hogyan működik? Hogy intézik az ilyet? Kérnek dokumentumot a kocsiról és elmondják hova álljon, honnan használhat áramot? Lehet picit hülye a kérdés, de sosem hallottam róla eddig. 🙂aug. 12. 20:42
1/3 anonim válasza:
Minden kocsihelyre van kötve külön óra.
2/3 anonim válasza:
A nagyobb kempingekben számozott placcok vannak, majdnem mint a hotelekben, és mindhez külön tartozik csatlakozó, szóval lehet tudni hogy melyiket használod. De lehet hogy simán átalányt fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!