Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik (európai) országokban,...

Melyik (európai) országokban, milyen szabályok vannak a kutya szállítására vonaton? Mindenhol kell venni kutyajegyet?

Figyelt kérdés

Nyertem InterRail bérletet. Arra gondoltam, viszem magammal a kutyám. Ezért érdekelne melyik országban, milyen módja van az ebek szállításának vonaton.

Gyanítom minél nyugatabbra vesszük az irányt, annál egyszerűbb lesz.

Bármelyik európai országgal kapcsolatos tapasztalat érdekel.

aug. 7. 10:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor keress rá, nem fogjuk az összes európai országot felsorolni neked.
aug. 7. 12:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Senki az ég adta világon nem kérte azt, hogy sorold fel nekem az európai országokat. Tapasztalat érdekel, olyan emberek, akik utaztak már vonaton kutyával más országokban, az ottani emberek hozzáállása, reakciója. Nekem egy utat meg kell szerveznem, és ha valakinek rossz tapasztalatai voltak speciel Boszniában, az sokat segít nekem a döntéshozatalban.

Az utazási szabályokat én is el tudom olvasni, de nem minden esetben van az úgy a valóságban, bármennyire is akarom én azt.

Ha érdemileg nem vagy képes hozzászólni, akkor ne szólj hozzá egyáltalán.

Reménykedem, hogy mások a valós tapasztalataikat osztják majd meg.

aug. 7. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!