Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Egy utazós csoportban megismer...

Egy utazós csoportban megismerkedtem egy lakókocsis férfival (én nő vagyok), aki útitársat keresett. Nőket kérdezem, ti elmennétek vele?

Figyelt kérdés
Találkozásra előtte nincs lehetőség, mivel nagyon messze lakunk egymástól és az indulás közel van. Két hétre mennénk, európai körút. A Facebook profilja rendben van, nem kamu, 700+ ismerőse van. Beszéltünk telefonon, szimpatikusnak tűnik.

#útitárs #lakókocsis férfi
aug. 1. 12:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Alapszabály : Sose bízz meg idegenben. Soha!
aug. 2. 09:32
 12/12 anonim ***** válasza:
77%

Persze jól is elsülhet, de mi van, ha mondjuk a második nap kiderül, hogy egy tapló, aki mondjuk kidobálja az energiaitalos dobozt meg a cigicsikket az ablakon? Vagy csak büdös a szája. Vagy mondjuk úgy vezet, mint egy pszichopata taxisofőr. Én biztos nem égetném magam vele 2 hétig.

Mit csinálsz, ha pl. 1500 km-re otthonról éjszakáztok egy erdőben és szex közben bevadul, ami neked már nem tetszik? Le tudod állítani? Menekülni nem nagyon tudsz, kb. egyetlen lehetőséged, hogy eltűröd az erőszakolást és másnap meglépsz.

Én azért átgondolnám ezt.

aug. 2. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!