Egy utazós csoportban megismerkedtem egy lakókocsis férfival (én nő vagyok), aki útitársat keresett. Nőket kérdezem, ti elmennétek vele?
Én férfi vagyok, de ha nem baj, én is megosztanám a gondolataimat.
Bár én inkább backpacker vagyok, nem pedig Vanlife, de ebben a hobbyban gyakran elengedehetetlen a másik utazóba vetett bizalom. Nagyon sok lány backpacker barátom van, akik csináltak ilyet és egyikkel sem történt semmi baj, de mindegyik megtette, a szerintem is kellő, biztonsági intézkedéseket. Pl 0-24-es lokáció megosztás a családjával, vagy éppen velem, erre is volt példa, mindennapi bejelentkezés otthon stb. Tehát mások is voltak annyira bátrak, hogy ilyenekbe belevágjanak, általánosságban én is csak biztatni tudok másokat erre.
A másik kérdés amit halottam itt felmerülni, szerintem tök jogosan, az a szex. Utazás közben százszor könnyebben esik szerelembe az ember, így a szexuális együtlét esélye is sokkal nagyobb. Viszont illik és érdemes is előre lekkomunikálni ezt a dolgot a másik féllel. Pl, hogy bár szingli vagyok, nem keresek komoly párkapcsolatott, vagy, akár lehetek is nyitott rá, de inkább jól érezni jöttem magam, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!