Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Egy utazós csoportban megismer...

Egy utazós csoportban megismerkedtem egy lakókocsis férfival (én nő vagyok), aki útitársat keresett. Nőket kérdezem, ti elmennétek vele?

Figyelt kérdés
Találkozásra előtte nincs lehetőség, mivel nagyon messze lakunk egymástól és az indulás közel van. Két hétre mennénk, európai körút. A Facebook profilja rendben van, nem kamu, 700+ ismerőse van. Beszéltünk telefonon, szimpatikusnak tűnik.

#útitárs #lakókocsis férfi
aug. 1. 12:13
A kérdező szavazást indított:
Simán elmennék
Nem mennék el, rizikós
19 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem csak utazásról szól hanem szexről is.
aug. 1. 13:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Remélem tudod, hogy dugni is kell!
aug. 1. 13:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet összejöttök a végére
aug. 1. 13:51
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Ne viccelj már, az utcáról beengedsz például a lakásodba veled lakni egy embert két hétig, mert sok ismerőse van fészbúkon? Mi az isten?
aug. 1. 14:13
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Ez azért komoly, azért bíznál meg benne, mert 700+ ismerőse van FB-n...
aug. 1. 14:24
 6/12 A kérdező kommentje:
A fényképei alapján nekem bejön, mint férfi, én szingli vagyok, szóval elvileg bármi lehet.
aug. 1. 14:27
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem azért bíznék meg benne, de legalább az biztos, hogy nem kamu profil.
aug. 1. 14:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hajrá!👍
aug. 1. 14:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok, de ha nem baj, én is megosztanám a gondolataimat.

Bár én inkább backpacker vagyok, nem pedig Vanlife, de ebben a hobbyban gyakran elengedehetetlen a másik utazóba vetett bizalom. Nagyon sok lány backpacker barátom van, akik csináltak ilyet és egyikkel sem történt semmi baj, de mindegyik megtette, a szerintem is kellő, biztonsági intézkedéseket. Pl 0-24-es lokáció megosztás a családjával, vagy éppen velem, erre is volt példa, mindennapi bejelentkezés otthon stb. Tehát mások is voltak annyira bátrak, hogy ilyenekbe belevágjanak, általánosságban én is csak biztatni tudok másokat erre.

A másik kérdés amit halottam itt felmerülni, szerintem tök jogosan, az a szex. Utazás közben százszor könnyebben esik szerelembe az ember, így a szexuális együtlét esélye is sokkal nagyobb. Viszont illik és érdemes is előre lekkomunikálni ezt a dolgot a másik féllel. Pl, hogy bár szingli vagyok, nem keresek komoly párkapcsolatott, vagy, akár lehetek is nyitott rá, de inkább jól érezni jöttem magam, stb.

aug. 1. 18:30
 10/12 anonim ***** válasza:
78%
Én férfiként sem akarnám, hogy egy teljesen ismeretlen nővel 2 hétig össze legyek zárva. És nem azért mert félnék tőle.
aug. 1. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!