Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Anyósom amerikai állampolgár.A...

Anyósom amerikai állampolgár.A fiam nagyon szeretne kimenni hozzá-elmúlt 18.Van neki esélye hogy megkapja a zöldkártyát?Vagy csak úgy kaphatja meg ha az Anyja is kint van vele?

Figyelt kérdés
júl. 27. 10:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Igen, ezt lenne a legfontosabb tudni. Amennyiben - és valószínűsíthetően az - magyar, akkor ez egy halott dolog. Akkor először a magyar állampolgár apukának kéne papírokat intézni. Neki ki kéne menni az USA-ba, ott élni, zöld kártyát, majd az állampolgárságot szerezni, egzisztenciát teremteni, stb. Majd ezután (jó néhány év) kezdhetné el a fia "amerikanizálását". Ha minden jól is menne, a most fiatal gyermek közel lenne a nyugdíjhoz, mire körbeérne a történet. :)

A nagymama jogán nincs zöldkártya az unokának.

júl. 27. 14:44
 12/21 anonim ***** válasza:
69%

9

De a történetben nem az anya, hanem a nagymama amerikai állampolgár.

júl. 27. 16:16
 13/21 anonim ***** válasza:
36%

#12 "Először az anyósnak kell megigényelnie a saját gyerekének a zöldkártyát, majd a párod igényelheti a fiadnak."

Ha végigolvasnád amit írtam, akkor nem született volna meg ez a felesleges hozzászólás. Az alap kérdés hogy van-e esély a fiúnak a zöldkártyára. Erre mindenki azt írogatja hogy nem. Ami így ilyen formában nem igaz, hiszen ha a kérdező párja állampolgárrá válik (ami lehetséges) akkor a kérdező gyereke is állampolgárrá válhat. Nem tudom hogy mi olyan bonyolult ezen.

júl. 27. 17:28
 14/21 anonim ***** válasza:
23%

13.

Én sem értem a lepontozásod.

Én is 0 lettem.

Biztos itt mindenki amerikai jogot tanult és alaposan ismeri milyen lehetőségek vannak.

A sok ostoba...

júl. 27. 22:31
 15/21 anonim ***** válasza:

Hallottam olyanrol akinek a nagymamaja kint talalt uj part es mikor allampolgar lett akkor kiment az unokaja is legalisan. Ez viszont 10+ eves tortenet, azota allitolag csak gyereket,szulot es testvert lehet szponzoralni.

Szoval anyosod a gyereket szponzoralja eloszor, majd pedig a parod a gyereket. Viszont ez olyan hosszu folyamat a varakozasi idok miatt hogy 20 ev mulva sem lenne kint a fiad.

júl. 28. 03:54
 16/21 anonim ***** válasza:
20%

13

Itt az anya kb biztosan nem szeretne amerikai állampolgár lenni, különben már lépett volna miatta. Nagymama nagy eséllyel nem 2 éve amerikai állampolgár.

júl. 28. 07:09
 17/21 anonim ***** válasza:

16.

Anyósról van szó!

júl. 28. 18:00
 18/21 anonim ***** válasza:

17

A férjnek anyósa, q feleségnek meg anyja a kérdéses nagymama

júl. 28. 18:18
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek.Anyósom 12 ève állampolgár,mert hozzáment egy amcsihoz..Párom utálja az anyját,esze ágába sincs kimenni.Ezért kérdeztem hogy így van e esélye a fiamnak.
júl. 29. 12:59
 20/21 A kérdező kommentje:
Kicsit morbid ..De..Ha én is kimennék,és elvenném feleségül az anyósom-már elvált a férjétől,és mi is szétmentünk a párommal,akkor nagyobb esélye lenne a fiamnak megkapni??Tudom beteg ötlet.
júl. 29. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!